Uzmanlar Ripple (XRP)'ın bu yıl 3 dolara dönüşünü beklemekte!
Uzmanlar Ripple (XRP)'ın bu yıl 3 dolara dönüşünü beklemekte!

Uzmanlar Ripple (XRP)’ın bu yıl 3 doları göreceğini iddia ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta, çok hayal kırıklığı yaratan bir hafta sonunun ardından bazı temel pozitifliklerle başlıyoruz. En önemlisi de uzmanlar Ripple (XRP)’ın bu yıl 3 doları göreceğini iddia ediyor!

Ripple (XRP) piyasadaki son gelişmelerden oldukça fazla etkilendi

Geçen haftanın sonunda, kripto para piyasasının kripto kürenin içinde meydana gelen birkaç büyük olayın sonucu olarak düştüğünü gördük. Güney Koreli bir kripto para birimi borsası olan Upbit’e düzenlenen baskın ve borsanın dolandırıcılıkla suçlanması ile Mt. Gox’un piyasaya Bitcoin sürmesi olayları piyasayı ciddi etkiledi. Bu iki olayın birleşimi pazara ciddi zarar verdi. Öyle görünüyor ki, birkaç kripto para birimi hala bu olayların etkisi altında ve henüz herhangi bir iyileşme belirtisi göstermiyor.

Ripple (XRP) bu olaylardan oldukça fazla etkilendi. Geçtiğimiz hafta Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet olduğuna inandığını söyleyerek, Ripple Labs’e karşı dava açan bir yatırımcının şikayetiyle düşüş eğilimine girdi.

Ripple hukuk davası etrafındaki tartışmalar arttıkça düşmeye devam etti

Geçen hafta başında, XRP’nin hukuk davası etrafındaki tartışmalar arttıkça fiyat 0,91 dolardan 0,81 dolara kadar düştü. Bu gelişmelerden önce, XRP düzenli olarak 1 doları test ediyordu. 0,90 doların üstündeki zirvede düzenli bir trend oldu ve birçok yatırımcı nihayet bu ay XRP’nin 1 doları bulabileceğine inanıyordu.

Haftanın devam etmesi ve haberlerin yayılmasıyla birlikte XRP, 0,65 dolara düştü ve daha sonra 0,77 dolara geriledi. Bu çukurdan beri, XRP’nin değerinde ve nihayetinde Ripple’in burada bir iyileşme görebileceğini ileri süren hareketlerde bazı ilerlemeler gördük. Yakında 0,90 dolar seviyesini görebileceğiz mi? Bunu düşünmeye başlamadan önce bekleyip görmemiz gerekecek.

Uzmanlar Ripple (XRP)’ın bu yıl 3 dolara dönüşünü beklemekte!

Yazım sırasında Ripple, %4 oranında artışla 0,72 dolar seviyelerinden işlem görmekte. XRP’nin değeri tırmanmaya başladığında, bugün 0,75 dolarlık rakamları görebileceğimiz düşünülmekte. Bu durumda, XRP’nin 0,80 dolar seviyesini de hafta ortasında bulacağı beklenmekte. Piyasaların mevcut durumu nedeniyle, XRP’nin yakın bir zamanda fazlaca yükseleceğini kabul edemeyiz. Ayrıca, mahkeme davasını ve elbette ki dalgalanmaları çevreleyen artan baskı, XRP’nin gerçekten ilerlemesinin bir süreliğine engellenebileceği anlamına geliyor.

Sonunda, XRP’nin 1 dolara geri döndüğünü elbette göreceğiz. Çoğu uzman XRP’nin bu yıl 3 dolara dönüşünü beklemekte. Bu yüzden en azından şimdilik, bu iyimserlik söz konusu. Aksi takdirde, XRP’yi takip etmeye devam edeceğiz. XRP’nin önümüzdeki zamanlarda 1 dolar seviyesini geçtiğini görmek istiyorsak, şu andaki herhangi bir ilerleme hayati önem taşıyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin