İşte doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen SFOX’un son altcoin raporu
Litecoin sert bir dirençle destek seviyelerini kırmaya çalışıyor

Litecoin sert bir dirençle karşı karşıya: Peki bunu aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC) ABD doları karşısında 145 dolar seviyesinde sert bir dirençle karşı karşıya kaldı. LTC/USD paritesi şu anda 145 doların altında bir baskı ile karşılaştı ve daha fazla düşüş riski altında kalıyor. Aynı zamanda Litecoin sert bir dirençle düşüş baskısını azaltmaya çalışıyor.

  • Litecoin fiyatı bir miktar toparlandı. Ancak ABD doları karşısında 145 dolar yakınında güçlü bir direnç gördü.
  • LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 143 dolardan dirençli önemli bir düşüş trendi hattı var.
  • Parite 143 dolar, 145 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın engellerle karşılaşmaya devam edebilir.

Litecoin fiyat tahmini

Büyük bir düşüşün ardından, Litecoin fiyatı ABD doları karşısında 131 dolar seviyesine yakın bir destek buldu. LTC/USD paritesi, alıcılar daha fazla zarar görmeden önce 131 dolar gibi düşük bir seviyeden işlem gördü.

Grafiğe bakıldığında, Litecoin yukarı yönlü bir düzeltmeye başladı ve 138 dolar ve 140 dolar direnç seviyelerinin üzerinde işlem gördü. Hatta son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesini 160,78 dolardan 131,73 dolara düşürdü.

Ancak yukarı hareket, 145 dolarlık büyük bir dirençle kapatıldı. Belirtilen 145 dolar seviyesi, daha önce bir destek oldu ve şu anda sürekliliği önlüyor. Üstelik, 100 saatlik basit hareketli ortalama da 144-145 dolar civarında kazanım sağladı.

Litecoin sert bir dirençle karşı karşıya: Peki bunu aşabilecek mi?
Litecoin sert bir dirençle karşı karşıya: Peki bunu aşabilecek mi?

Litecoin sert bir dirençle destek seviyelerini kırmaya çalışıyor

Daha da önemlisi, fiyat son düşüşün %50 Fib iyileşme seviyesinden 131,37 dolara düştü. Litecoin alıcıları, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 143 dolardan dirençli önemli bir düşüş eğilim çizgisini kırmaya da çalıştılar.

Parite bir kez daha aşağıya doğru hareket etti ve şu an 136 doların üzerinde işlem görüyor. Litecoin 145 doların altında olduğu sürece daha fazla kayıp riski taşıyor. Bir kırılma ve 145 doların üzerine çıkmak belki de 150 doların üzerindeki bir itme için kapıları açabilir.

Aşağı yönde, 131,37 dolarlık düşük kısa vadeli bir destek, ardından 130 dolara geçiyor. Bu sonun bir kırılımı 125 dolarlık bir testin hızını belirleyecek. Genel olarak, mevcut ön yargı 142 dolar ve 145 doların altında düşmesi yönünde. Kısa vadede, Litecoin fiyatının bir sonraki hamlesi 145 dolar veya 130 dolar seviyesinin altına geçmeden önce 145 doların altında değişen hareketler olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin