Uzmanlar değerlendirdi: Stellar fiyatı 1 doları aşabilir mi?
Uzmanlar değerlendirdi: Stellar fiyatı 1 doları aşabilir mi?

Uzmanlar değerlendirdi: Stellar fiyatı 1 doları aşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar Lumens (XLM), özellikle en yakın rakibi Ripple düzenleyici engellere takılırken kripto piyasasında ilgi odağı haline geldi.

  • Stellar Lumens, BlackRock ve Circle USDC ile önemli ortaklıklar kurmak için zorlukların üstesinden geliyor.
  • Egrag Crypto, Stellar‘ın %500’ün üzerinde artış göstererek 1,10 dolar seviyesine ulaşacağını öngörüyor.
  • Şu anda 11 sentlik destek seviyesini test eden XLM fiyatı, piyasadaki oynaklığa rağmen umut vaat ediyor.

Stellar’ın potansiyel fiyat artışı

Tanınmış bir dijital varlık analisti olan Egrag Crypto, belirli piyasa koşulları karşılanırsa Stellar Lumens’in 1 doların üzerine çıkabileceğini tahmin ediyor. Bu iddiayı 21 Üstel Hareketli Ortalama ile 200 Hareketli Ortalama arasında yaklaşan geçişe dayandırıyor.

https://twitter.com/egragcrypto/status/1700049258106224966

Eğer bu geçiş gerçekleşirse, yüzde 500’lük muazzam bir fiyat artışı öngörüyor. Özellikle Stellar Lumens, BlackRock ve Circle USDC gibi büyük oyuncularla ittifaklar kurarak pazardaki zorlukların üstesinden geldi. Kripto para şu anda kritik bir destek seviyesi olan 0,11 dolar civarında seyrediyor.

Direnç göstermesi ve kurduğu ittifaklar göz önüne alındığında, Stellar Lumens’ın kripto piyasasında kendine büyük bir niş oluşturması muhtemel görünüyor. Ölçeklenebilir çözümlere ve kurumsal ortaklıklara yeniden odaklanmasıyla, XLM için gelecek kuşkusuz parlak görünüyor.

cryptonewsland


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin