Shibarium'un temel hedefi açıklandı! Piyasa beklentileri ve geleceğe yönelik hedefler
Shibarium'un temel hedefi açıklandı! Piyasa beklentileri ve geleceğe yönelik hedefler

Shibarium’un temel hedefi açıklandı! Piyasa beklentileri ve geleceğe yönelik hedefler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu geliştirme ekibinin resmi pazarlama uzmanı Lucie, Shibarium’un yaratıcılarının Shibarium’u inşa ederken ve piyasaya sürerken benimseme konusunda akıllarında hangi temel hedefin olduğunu açıkladı. Bu arada, Shibarium yakın zamanda birkaç önemli yardımcı kilometre taşına ulaştı.

Lucie, Shibarium hakkında daha fazla bilgi için kaynakların listesini paylaşıyor

Lucie son X gönderisinde, SHIB topluluğunun SHIB ve Shibarium ile ilgili her şey hakkında daha fazla bilgi bulabileceği kaynakların bir listesini paylaştı – Shibarium teknik belgeleri, Worldpaper, Shib paper. Ayrıca soruları olan herkesi, yöneticilerin bu soruları yanıtlamak için daha fazla bilgi sağlayacağı SHIB Discord’a katılmaya davet etti.

https://twitter.com/LucieSHIB/status/1700388836704973139

Lucie ayrıca Shibarium’da yaklaşmakta olan DAO’lar (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyonlar) hakkında bazı bilgiler paylaştı – DAO’ların şu anda devam etmekte olduğunu belirtti. SHIB ekibinin ekosistemlerini ne pahasına olursa olsun savunacakları konusunda güvence verdi. Lucie, “Geliştiriciler söz verdikleri gibi teslim ettiler ve teknoloji yerinde” diye ekledi.

Shibarium’un ana hedefi, son kilometre taşlarıdır

Lucie ayrıca, Shytoshi Kusama’nın her X gönderisi veya blog yazısı yayınladığında yaptığı gibi soyut bir şekilde konuşmak yerine somut bir hedef olan Shibarium’un ana hedefini formüle etti.

Lucie, Layer-2 blok zinciri için birincil hedefin, ürünlerini inşa edecek ve SHIB Metaverse’i kullanacak mümkün olduğunca çok sayıda oyuncu ve geliştiriciyi çekmek olduğunu belirtti: “Oyun yaratacak, metaverse’i kullanacak ve diğer DApp’lerle minimum maliyetle etkileşime girecek milyonlarca insanı bünyemize katmak.”

Bu haftanın başlarında Lucie, topluluğa Shibarium’un şu anda halka açık olduğunu hatırlatmak için X uygulamasına gitti ve herkesi üzerine inşa etmeye davet etti. Ayrıca SHIB topluluğuna bir uyarıda bulunarak Shibarium’dan kâr elde etmek isteyen dolandırıcıların sayısının arttığını söyledi ve SHIB topluluğunun her zaman DYOR – “kendi araştırmanızı yapın” yapması gerektiğini söyledi.

Bu arada, Shibarium ana ağı, yeniden başlatılmasının ardından iki hafta içinde birkaç büyük rekoru kırdı – işlem sayısı bir milyonu aştı ve bağlı cüzdanların toplam sayısı da arttı. Üzerinde basılan blokların sayısı 500.000 seviyesini aştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin