Uzmanlar ayı piyasasında Bitcoin'in dibini buldu
Uzmanlar ayı piyasasında Bitcoin'in dibini buldu

Uzmanlar ayı piyasasında Bitcoin’in dibini buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek Digital’ın kurucusu Anthony Pompliano, 3.000 dolarlık düşük bölgenin genel kripto piyasası duyarlılığını önemli ölçüde etkilediğini söyledi. Ancak Bitcoin’in 3.000 doların üzerinde kalma inadı, mevcut fiyatın uzun vadeli olacağını gösteriyor.

Bitcoin birçok fon yöneticisinin iyimser olmasına sebep oluyor.

Ayrıca bu fiyat birçok fon yöneticisinin kripto piyasası hakkında daha iyimser bir bakış açısı kazanmasına sebep oluyor. Anthony Pompliano konuya yönelik açıklamalarına şu sözleri ekledi:

Geçen yılın 3. ve 4. çeyreğinde, Bitcoin fiyatı serbest düşüşü durdurdu ve yaklaşık 6.500 dolar değerinde konsolide oldu. Maalesef bu durum çığın büyümesine neden oldu ve bir ayı piyasasının dibini gösteren bir duruma yol açtı. Ne yazık ki, bu en alt seviye değildi ve aniden 3.200 doların altına düşerek %50 bir kayıp daha yaşandı. Neyse ki, ruh hali şimdi değişiyor, birçok fon yöneticisi, 2019’un çoğu döneminde Bitcoin’in dalgalı fiyat hareketinde yatay bir seyir izlemeye devam edeceği yönündeki beklentileri açıklıyor. Ancak temkinli bir şekilde ayı piyasasının alt seviyesinin 3.000 dolar olduğu konusunda daha iyimser hale geliyorlar.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin