Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin, XRP, Ethereum, TRON, Litecoin, Stellar, IOTA hakkında son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada’daki bir vergi anketinden Ethereum’un kullanıma açık hale getirilme çabasına kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Kanada Gelir Ajansı (CRA), Bitcoin’i ve diğer kripto paraları elinde tutan veya kullanan Kanadalıların yatırım, harcama ve ticaret alışkanlıkları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için bir anket yayınladı. 2018’de kripto faaliyetinde bulunan sakinler, CRA kripto ile ilgili ankette 60 soruya yanıt verdiler.

Forbes katılımcısı Kyle Torpey, Twitter hesabındaki anketin görüntülerini paylaştı. Henüz sonuçları açıklanmayan anketin, Kanadalılar, kripto platformları Changelly ve ShapeShift ve kripto alıcılarının ve gönderenlerin kimlikleri gibi bilgilerin peşinde olduğu anlaşıldı.

Ethereum haberleri

Ethereum ağındaki ilk rekabetçi e-spor oyunu olan God’s Unchained, Ethereum’u yeniler için kusursuz hale getirmek amacıyla yeni bir UX tasarımcısını işe aldı. Yeni üye hakkında şu açıklamalar yapıldı:

Yeni kullanıcılar için en büyük zorluklardan biri, Blockchain teknolojilerini kullanmakla gelen doğal karmaşıklıklar olacaktır. Sezgisel oyunlar ve uygulamalar tasarlamak bir meydan okumadır, kripto bu alanı katlanarak daha da zorlaştırır. Nic’in yaklaşımı, bütünsel vizyonu ve deneyim tasarımına karşı tutumu bizi çok etkiledi. Son 3 hafta içinde yeteneklerini olağanüstü bir şekilde gösterdi ve bize noob geçirmez Ethereum’a yardım etmek de dahil olmak üzere birçok alanda etkili olacağına inanıyoruz.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Londra’daki yeni ofisini tanıtarak, Ripple Drop’ın genişletilmiş bir kesimini yayınladı.

Bu arada, XRP destekçileri, XRP Ledger’in San Francisco merkezli şirketten bağımsızlığını vurgulamak için Ripple’ın web sitesinde oluşan geçici bir sorunu lehlerine kullanıyor. Ripple.com beklenmedik bir şekilde kapandığında, XRP Ledger çalışmaya devam etti.

https://twitter.com/LeoHadjiloizou/status/1104137481346314241

Litecoin haberleri

Pazartesi günkü canlı yayınında, merkezsiz ödeme platformu TokenPay’in CEO’su Derek Capo ve Litecoin kurucusu Charlie Lee, stratejik bir kripto ortaklığı hakkında sunum hazırlayacaklar. İki şirket ilk olarak ittifaklarını Temmuz ayında açıkladı. Amaçları, kripto ve fiat servislerini entegre eden tüketici odaklı bankacılık çözümleri sunmak.

https://twitter.com/tokenpay/status/1104019749279797248

Stellar Lumens haberleri

Stellar cüzdanı ve merkezi olmayan ticaret istemcisi Stellarport, yakında Android Uygulaması için bir beta testi başlattı. Uygulamayı test etmek için buradan kayıt olabilirsiniz.

Tron haberleri

Tron’un platformdaki yerel yönetim uygulamaları (DApps) hakkındaki en son raporu çıktı. Bu haftanın baskısı, ağda artan sayıda DApp’ı kapsıyor ve iki yeni uygulamaya daha yakından bakıyor: Lucky Slot ve TronIdol.

IOTA haberleri

Alman güvenlik firması Accessec, dijital cüzdanın tanıtımını yaptı. M-cüzdan, yakıt ödemeleri ve diğer perakende alımları yapmak için IOTA kullanıyor.

Yeni özelliklik, iki varlığın birbirini doğrulamasını sağlayan iki yönlü kimlik doğrulama ile birlikte geliyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin