Uzman kripto para analistinden Bitcoin Cash uyarısı: “Ağ sağlığı yerlerde.”
Uzman kripto para analistinden Bitcoin Cash uyarısı: “Ağ sağlığı yerlerde.”

Uzman kripto para analistinden Bitcoin Cash uyarısı: “Ağ sağlığı yerlerde.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) blok ödülünün 11 Mayıs’ta yarıya indirilmesinden bu yana iki hafta geçti. BTC’den kısa bir süre önce ise Bitcoin Cash ve BSV forkları ilk halving’lerini deneyimledi. Uzman bir kripto para analisti, özellikle BCH ağının halving sonrasında çok büyük bir yara aldığını iddia etti.

Yassine Elmandjra: “Bitcoin Cash ağının sağlığı çok kötü durumda.”

BCH’nin halving sonrasında çok zayıfladığını söyleyen ARK Invest’in kripto para analisti Yassine Elmandjra, henüz büyük çaplı bir saldırı görülmediği için son derece şaşkın olduğunu açıkladı. Ünlü analist iddiasını üç faktörle destekledi:

  • Bitcoin Cash’in hash oranı halving sonrasında %30 düştü.
  • Ekonomik verim tüm zamanların en düşük seviyesine geldi.
  • Ağın blok zincirine saldırmanın maliyeti saatte 10.000 dolardan bile az.

Hash oranı ve ücretler gibi zincir üstü metrikler, kripto para fiyatları ile tamamen ilişkili değil. Ancak Bitcoin Cash üzerinde çok az işlemin gerçekleşmesi, BCH kullanmamak üzerine geniş bir piyasa eğilimi olduğunu gösteriyor. Bunun en büyük sebebi ise riskli fiyat hareketleri.

7 günlük BCH grafiği

Son 24 saatte %3,27 değer kaybeden BCH bu haberin yazıldığı esnada 228,24 dolardan işlem görüyor. Kripto para bu hafta 21 Mayıs’ta 222,35 dolarda dip yapmış, 18 Mayıs’ta 253,19 dolarda ise haftalık zirvesini görmüştü.

bitcoinist

Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin