Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı
Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı

Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Ünlü ekonomi yazarı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kitaplarıyla çok satanlar listesine girmeyi başaran dünyaca ünlü ekonomi yazarı Robert Kiyosaki, 2020 yılında BTC ve kripto para endüstrisine dair yorumlarıyla gündeme gelmeye başladı. Kiyosaki son olarak bir tweet dizisi yayımlayarak “Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?” sorusunu yanıtladı.

Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?

Koronavirüs pandemisine karşı önlem olarak trilyonlarca dolar basan ekonomileri eleştiren Kiyosaki, bu durumun doları öldürdüğünü ve herkesin paralarını altın, gümüş ve BTC gibi varlıklara yatırmasını tavsiye etti.

Kiyosaki tweet’inde şu ifadelere yer verdi:

Doların ölümü. İnsanlar para için umutsuz. Bu üzücü. Eğer hükümet size karşılıksız para veriyorsa alın, ama akıllıca harcayın. Tasarruf etmeyin. Altın, gümüş, Bitcoin satın alın. Dolar ölüyor. Gümüş 20 dolar. Geleceğiniz için satın alın. Herkes karşılıksız parayla 20 dolar ödeyebilir.

İnsanlar şimdiden Kiyosaki’nin tavsiyelerini almaya başlamış gibi görünüyor. Coinbase’ten Binance’e son zamanlarda yapılan pek çok transferin 1.200 dolar civarında olduğu ortaya çıktı. Bu meblağ Amerikan vatandaşlarına dağıtılan karşılıksız yardımla aynı tutarda.

“BTC ile sistemin bir parçası olmak zorunda değilsiniz.”

Pek çok insan koronavirüs ile ilgili devam eden kurtarma ve teşvik kontrolleri sayesinde enflasyonun ve diğer ekonomik sorunların yakında ortaya çıkabileceğine inanıyorlar. Bitcoin, altın ve diğer varlıklar, servetten korunmak ve ekonomik çöküş dönemlerinde parayı güvende tutmak için geçerli araçlar olarak görülüyor.

Kiyosaki açıkladı:

Bitcoin’i onaylamamın sadece tek bir nedeni var: Sistemin bir parçası değilsin.

Başka bir deyişle, Bitcoin geleneksel finansın olduğu gibi merkezileşmiş veya herhangi bir finansal sistemin parçası değil. Bu nedenle herhangi bir yönetim organı tarafından düzenlenemez veya kontrol edilemez.

Peki sizce Bitcoin almak için iyi bir zaman mı? Yorumlarda görüşlerinizi bizimle paylaşın.

livebitcoinnews

Güzel günler yakın! Bitcoin için yükselişe işaret eden 3 metrik


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin