Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!
Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!

Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzmanlara göre, popüler altcoin Cardano (ADA) Shelly testnet lansmanı beklentisiyle büyüyor. Cardano (ADA) Shelly’i, proof-of-stake momentumunu arttırmak için yükseltti.

Popüler altcoin Cardano (ADA)’da Shelly testnet lansmanı beklentisi

Bu testnet, kullanıcılarının “ana ağ benzeri bir deneyim” yaşamalarını sağlar. Cardano Pazar günü büyük bir adım attı ve 0,0800 dolarlık destek bulduktan sonra trendi tersine çevirdi. Kazançlar 0,1 ABD dolarına yaklaşırken, yeniden düzelmeden önce 0,098 dolar civarında bir değer kazandı. Kripto para için kısa vadeli destek 0,090 dolar olarak belirlenirken, yazım sırasında kripto para 0,093 dolar olarak değerlendirildi.

Artışlar, Temmuz ayında gerçekleşen ve merakla beklenen testnet lansmanında öne çıkıyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, testnet ile ilgili duyuruyu, kullanıcıların “ana ağ benzeri bir deneyime sahip olmasını sağlayacak” diyerek yaptı. Shelly yükseltmesi uzun araştırma ve geliştirmelerin ardından birkaç kez ertelendi. Hoskinson geçen ay topluma, gecikmenin sınırlı kaynaklardan değil karmaşık bir gelişme aşamasından kaynaklandığını söyledi. Tam zamanlı çalışan 50’den fazla mühendis Shelley projesinde yer alıyor.

Testnet ile Cardano’nun büyük bir ivme kazanması bekleniyor

Testnet’e giden haftalarda, uzmanlar tarafından Cardano’nun büyük bir ivme kazanması bekleniyor. Yükseltme, Cardano konsensüs protokolünün proof-of-stake modeline kaydığını görecek. Ağ tamamen merkezileşmiş olacak ve bu da Cardano ağının temel ilkesini oluşturuyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin