Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları görme olasılığı açıklandı!
Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları görme olasılığı açıklandı!

Ünlü analist Bitcoin’de 20 bin dolar için Temmuz ayına işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analisti Kaleo, Twitter’da Bitcoin’in geçmişte olduğu gibi aynı fiyat hareketini yakından takip ettiğini paylaştı. Analist, dijital para biriminin bu şekilde davranmaya devam etmesi durumunda, bu yılın Temmuz ayında 20.000 dolara ulaşmasının mümkün olabileceğini söyledi.

Kripto analisti Kaleo’ya göre Bitcoin 20 bin dolara ulaşmaya yakın!

Kripto analisti Kaleo, Bitcoin’in fraktal patern izlediğini gösteriyor. Bu grafiklere göre, Bitcoin sonunda Temmuz 2019’a kadar 20.000 dolara ulaşabilir. Bitcoin kripto pazarında genişlemeye devam ediyor. Bitcoin bu yıl %150’den fazla büyüdü ve son aylarda Bitcoin’deki fiyat artışı hızlandı. Analist tarafından paylaşılan grafikler, Bitcoin fraktalları takip ederse, dijital varlığın sonunda 20.000 dolara ulaşabileceğini gösteriyor.

CryptoKaleo adlı kripto para analisti, Bitcoin’in  kripto para biriminin yaşadığı mevcut fiyat hareketine neredeyse mükemmel bir şekilde uyan fraktal bir model izlediğini görmenin mümkün olduğu bazı grafikleri paylaştı. Analistin paylaştığı grafikler o kadar doğru görünüyor ki fiyatın 8.000 dolardan 8.900 dolara yükseldiğini ve pek çok analistin bunu göremediğini belirtiyor. Genel olarak, fraktallar çok farklı zaman dilimlerine sahip olma eğilimindedir, ancak şaşırtıcı bir şekilde bu fraktal, kullanılan zaman şöhreti açısından da neredeyse aynı görünüyor.

Peki gerçekten Bitcoin Temmuz’da 20.000 dolara ulaşabilir mi?

Analist bu çizelgelerin en iyi bölümünün yeni zirvelere ulaşma potansiyeli ile ilgili olduğunu söyledi. Yakın gelecekte, bu fraktallar Bitcoin’in 20.000 doları test etmesini sağlayabilir. Kaleo, bir sonraki düzeltme noktasının 8.000 – 8.100 dolar aralığında olduğunu ve ayıların 3.000 ile 6.000 dolar arasında çığlık atamayacağını belirtti. Ancak Kaleo, bu düşüşün büyük yükselişin sosu alacağını söyledi.

Her ne kadar fraktal Bitcoin’in fiyat hareketini açıklamak konusunda çok doğru sonuçlar vermiş olsa da  önümüzdeki günlerde Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşacağını doğru tahmin edemeyebilir. Çünkü bu öngörü, uzmanlar tarafından yapılan diğer birçok analize aykırı bir duruma işaret ediyor. Galaxy Digital’in kurucusu Michael Novogratz’a göre, Bitcoin önümüzdeki aylarda 7.000 ila 10.000 dolar arasında işlem yapabilecek. Fundstrat Global’ın kurucu ortağı olan Thomas Lee, Bitcoin 10.000 dolara ulaşırsa, FOMO’nun (kaçırma korkusu) piyasada başlayacağını belirtti.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin