Güney Kore’den kripto para sektörü için çok önemli gelişme!
Güney Kore’den kripto para sektörü için çok önemli gelişme!

Uzman görüşü: Bitcoin istikrarlı devam ederken Güney Kore’de işlem hacimleri yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri, Güney Kore‘nin kripto para borsalarında tekrar toplanıyor. Güney Kore borsalarındaki hacimler, kripto paraların her iki yönde de trendlerini belirlerken önemli bir rol oynuyor. Korelilerin Bitcoin fiyatlarını tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkaranlar olduğuna ve kripto paraları desteklemeye yönelik düzenlemeler üzerinde çalıştıklarına inanılıyor. Bir uzmana göre, Bitcoin istikrarlı bir şekilde işlem görmeye devam ederken Güney Kore’de işlem hacimleri yükseliyor.

Bithumb ve Coinbit gibi borsalar, güçlü ve piyasa lideri hacimler ürettiler

BTC/KRW’deki Bitcoin hacimleri, diğer herhangi bir fiat-kripto para çiftine kıyasla yüksek oldu. Ayrıca Bithumb ve Coinbit gibi Güney Kore borsaları güçlü ve piyasa lideri hacimler ürettiler. Geçtiğimiz aylarda birkaç kez Güney Kore’deki borsalarda diğer piyasalara göre önemli fiyat farklılıkları görüldü. Ancak bu 2017’deki gibi devam etmedi. Fakat hacimlerin artma şekline bakıldığında yakında Kimchi Primleri’ni sürekli olarak görebiliriz.

CryptoCompare’den elde edilen yuarıdaki grafikte mavi ile gösterilen Güney Kore Wonu hacimlerinin yılın başlangıcından bu yana nasıl sessiz kaldığını, ancak son birkaç hafta içinde gerçekten nasıl genişlediklerini gösteriyor.

Bitcoin istikrarlı ama Güney Kore’deki işlem hacimleri artıyor

Bu grafiğe geçen aya kadar yaklaşıldığında bu eğilim daha iyi ortaya çıkıyor. Aynı zamanda Asya seansında meydana gelen piyasa payındaki ani artışlar da açıkça görebiliyor.  Bu durum, KRW ticaretini tüm pazarın yaklaşık %50’sine getiriyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin