featured

OKEx operasyon başkanı Andy Cheung: ”Bitcoin boğa koşusu yakında.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmiyle dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan OKEx’in operasyon başkanı, yakında başka bir Bitcoin boğa koşusu görebileceğimiz belirtiyor.

Andy Cheung: ”Bitcoin boğa koşusu, bu fiyat istikrarı ile gelecek.”

OKEx operasyon başkanı Andy Cheung, Bitcoin fiyatının piyasada yaşadığı nispi sakinliğin, 31 Ekim’de Bitcoin‘in onuncu doğum gününe yaklaşırken sona ereceğine inanıyor. Andy Cheung Bitcoin fiyatının bundan sonra  yükselişe geçeceğini de ekliyor. Andy Cheung, konuya yönelik Twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Şüphesiz, şu anda en iyi şey fiyat istikrarın sağlanması. Bitcoin, herkesin Bitcoin’nin kullanımındaki her gelişmenin sadece fiyatla olmadığını bilmesini sağladı.

Bitcoin, geçen yılın sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara ulaştı. Ancak şu anda bir Bitcoin 6.400 dolar değerinde. Cheung bizim bilmediğimiz bir şey biliyor gibi. Yoksa bu seviyelerden lider kripto para birimini tekrar 20.000 dolar seviyelerine çıkaracak önemli bir gelişme görülmüyor. Bekleyip gelişmeleri görmeliyiz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin