Uzman görüşleriyle fiyatlar düştüğünde kripto paraları satmanızı gösteren 3 koşul
Uzman görüşleriyle fiyatlar düştüğünde kripto paraları satmanızı gösteren 3 koşul

Uzman görüşleriyle fiyatlar düşerse kripto paralar ne zaman satılır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’si son zamanlardaki bir haberinde, eğer fiyat tehlikeli bir şekilde düşük bir noktaya ulaşırsa, kripto para biriminin ne zaman satılacağı konusunda yatırımcılar için önemli fikirler verdi. CNBC’si uzman görüşleriyle kripto paraların ne zaman satılacağı gösteren 3 koşul belirtti.

Uzman görüşleriyle fiyatlar düştüğünde kripto paraları satmanızı gösteren 3 koşul

Bitcoin fiyatları Mayıs ayının başından bu yana yükseldi. Bitcoin’in 10.000 dolar seviyesini geçmesi bekleniyordu ama 8.500 doların altına düştü. Böylece bu durum, kripto para piyasasının istikrarsızlığının bir kanıtı olmakla birlikte fiyatların düzenli olarak dalgalanabileceğini gösteriyor.

Koşul 1

Bir para yöneticisi, Bitcoin yatırımcısı ve bir finansal danışman olarak tanınan muhabir Brian Kelly, yatırımcıların Bitcoin’e yatırım yaparken gözettiği 3 şart olduğunu söyledi. İlk koşul tez değişikliği. Bu durumun anlamı, kripto para piyasasının normal hareket etmemesi ya da fiyatlarda düşüş olabileceğinin, ilk uyarı işareti.

Koşul 2

Bir sonraki koşul, piyasa hakkında yeni bilgilerin kripto parayı etkileyip etkilemediğini kontrol etmek. Kripto parayı olumlu etkiliyorsa, yatırımcının endişelenmesine gerek yok. Kripto parayı olumsuz etkiliyorsa, yatırımcının kripto para birimini satmayı düşünmeye başlaması gerekir.

Koşul 3

Üçüncü koşul, önceden belirlenmiş bir durma noktasına sahip olmak. Örneğin, yatırımcı 3 dolar civarında yatırım yaptıysa ve eğer yatırımcının parayı satması gerektiğinde fiyat 2 dolara düşerse yatırımcı ne yapmalı? Kripto para birimi, eğer az da olsa düşmeye başlıyorsa, yatırımcı kripto parayı yatırımın erken aşamalarında satarak çok fazla para kaybetmez.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin