Nano (NANO) uyuyan bir dev mi?
Nano (NANO) uyuyan bir dev mi?

Uyuyan dev Nano (NANO)!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nano (NANO), ilk başta Raiblocks (XRB) olarak bilinen adını NANO olarak değiştirdi. Yeniden markalaşma sayesinde Nano Ocak ayında, 24 saat içinde %41’lik bir fiyat artışı ile 18,84 dolardan işlem gördü. Nano, Ocak ayının ilk günlerinde 37,34 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Aynı kripto para, Raiblocks (XRB) adı altında iken 1 Aralık’ta sadece 0,20 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

Nano (NANO) fiyat grafiği
Nano (NANO) fiyat grafiği

Nano (NANO) uyuyan bir dev mi?

Bu rakamlarla bakıldığında Nano, çok fazla kripto para yatırımcısı tarafından uyuyan bir dev olarak tanımlanmakta. Bu muazzam potansiyelin nedeni, Nano’nun madencilik olarak bilinen süreçte işlemlerin doğrulanması için talep edilen işlem ücretlerini ortadan kaldırmasıdır. Bitcoin’de de aynı süreç yaşandı.

Nano kripto para projesi olarak 2015 yılında piyasaya sürüldü ve anlık işlemler için sıfır ücretle hizmet sunuyor. Ayrıca, Nano kendi Blockchain’ne sahip. Her birey kendi işlemlerinin doğrulanması için hesaplama gücünü sağlar. Bu, tüm ağın genel muhasebeyi büyük bloklar halinde güncellemesine gerek olmadığı anlamına gelir. Nano ayrıca Bitcoin’den saniyede bin kez daha fazla işlem kapasitesine sahip.

Nano (NANO) büyümeye devam ediyor

Bu özellikler, Nano’yu borsalardaki takas çiftleri, anında eşler arası mikro ödemeler için ve hızlı işlem gerektiren herhangi bir işlem için ideal hale getiriyor. Ayrıca, Nano Android, iOS, Windows, Linux ve MacOS ile uyumlu cüzdanı Desteon’u piyasaya sürdü. Bu cüzdanlar ana akım haline gelir gelmez, Nano dahada büyüyecek.

Nano’nun Twitch olarak bilinen sosyal medya platformuna entegrasyonu söz konusu. Bu gelişme isteyen herkesin Nano’yu anında alabileceği anlamına gelir. Sonuç olarak, kripto para piyasasını takip eden herkes, Nano’nun ilerleyişini ve onun sonsuz olasılıkları ileriye taşıdığına şahit olabilir.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin