BitTorrent, uTorrent Web sitesinin 1 milyon aktif kullanıcıyı geçtiğini duyurdu
BitTorrent, uTorrent Web sitesinin 1 milyon aktif kullanıcıyı geçtiğini duyurdu

TRON (TRX) yeni zaferler duyuruyor: uTorrent Web, 1 milyon aktif kullanıcıyı geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Ekim’de, TRON’un kurucusu, Justin Sun ve torrent dosyalarını indirmek için popüler senkronizasyon ve paylaşım yazılımı uygulaması olan BitTorrent, uTorrent Web sitesinin günlük 1 milyon aktif kullanıcıyı geçtiğini duyurdu.

BitTorrent, uTorrent Web sitesinin 1 milyon aktif kullanıcıyı geçtiğini duyurdu

Justin Sun resmi Twitter hesabı aracılığıyla şunları söyledi:

uTorrent Web 1.000.000 günlük aktif kullanıcıyı geçti! Bu yeni ürün resmen bir ay önce başlatılan streaming ve torrenting deneyimi sunuyor.

Bu arada, BitTorrent’te konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Web tabanlı torrent streaming istemcimiz µTorrent Web’in günlük 1.000.000 aktif kullanıcıyı geçtiğini duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bir BitTorrent Web’i bekliyorsanız, yakında geleceğinden emin olabilirsiniz!

TRON (TRX) benimsenmeye devam ediyor

BitTorrent, bu yılın başlarında Haziran ayında Justin Sun tarafından satın alındı. Ancak, TRON’un BitTorrent’i ele geçirmesiyle ilgili tartışmalar ve söylentiler 2017’den bu yana sektörde dolaşıyor. Yaklaşık üç ay önce Justin Sun, yetişkin web sitesi Pornhub’un premium hizmetleri için TRX ödemeleri desteğini açıkladığında, kripto para birimini devasa bir şekilde benimsendi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin