Bitcoin'de yeni ATH
Bitcoin'de yeni ATH

Usta analist Peter Brandt’tan çöküş sonrası Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto para analisti Peter Brandt, Bitcoin’in dördüncü uzun vadeli parabolik boğa safhasının bozulmamış olup olmadığını yakında göreceğimizi söylüyor.

Peter Brandt: “Yükseliş eğilimi yeniden onaylanana kadar piyasadan uzak duracağım.”

Peter Brandt ve diğer popüler bir kripto para analisti Mike Cautillo, Bitcoin’in genel boğa döngülerinin ortasında son derece keskin çöküşler geçirdiğine dikkat çekiyor. BTC’nin yükseliş eğilimi yeniden onaylanana kadar, Peter Brandt piyasadan uzak durmayı planladığını söyledi. Kripto yatırımcı ve trader’ları büyük ölçüde Bitcoin’in dramatik aşağı doğru sarmalını sürdürmeye hazır olduğundan çok korkuyorlar.

Alternative.me’nin korku ve açgözlülük endeksine göre, iğne şimdi “aşırı korku” bölgesinde 24’te kilitlendi. Endeks kripto yatırımcıları arasındaki genel duyarlılığı izlemek için piyasadaki dalgalanmayı, sosyal medyayı ve anketleri analiz ediyor.  Bu endeks yatırımcıların korktuğu durumlarda, genellikle bir pazar düzeltmesinin gerçekleştiğini söyleyen Strawpoll.com ve Thundercheck.org geliştiricileri tarafından oluşturuldu:

Aşırı korku, yatırımcıların çok endişeli olduğuna dair bir işaret olabilir. Bu bir satın alma fırsatı olabilir. Yatırımcılar çok açgözlü olduğunda, bu pazarın bir düzeltmeye ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.

Popüler analist: “Bitcoin 5.000 doların altına dokunacak.”

Kripto analisti Scott Melker, 7.440 doların şimdi izlenmesi gereken anahtar sayı olduğunu söyledi. Analist eğer BTC kısa vadede bu rakamın üstünde kalabiliyorsa, önemli bir yukarı hareketin muhtemel olduğuna inanıyor:

7.440 dolar benim için önemli bir seviye. Kilit destek ve bunun üzerindeki herhangi bir fiyat hareketi, bu zaman dilimi içinde RSI ile belirgin bir gizli yükseliş farkına neden olacak. Eğer devam edersek bu alanı izleyeceğiz.

Ancak tüm analistler bu kadar iyimser değil. Josh Olshevich, Bitcoin ‘in Nisan ayındaki bir önceki desteğin olası bir yeniden testiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Olszewicz, BTC’nin 5.000 doların altına dokunacağını belirtiyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin