sinovate
Türkiye'nin kripto para sektöründeki gururu Sinovate, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor

Türkiye’nin kripto para sektöründeki gururu Sinovate, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya genelinde ortaya çıkan Blockchain projelerinin sayısı her geçen gün artıyor.Bu projelerin önderliğinde Blockchain günlük yaşama yavaş yavaş girmeye başlarken aslında yakın gelecekte gerçekleşecek teknolojik devrimin temelleri atılıyor diyebiliriz. Bu temellerden biri ise Türkiye’nin Blockchain alanında gururu olamaya devam eden Sinovate (SIN).

Geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan Sinovate, kısa sürede Binance V Label sertifikasını alarak piyasaya güven veren bir proje olarak adını yazdırdı. Binance V Label sertifikası, sektörde projenin güvenirliğini ve gerçekliğini garanti eden bir sertifika olarak biliniyor. Bu sertifikayı alan ilk Türk projesi olan Sinovate, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dilerseniz Sinovate ve ekosistemin tokeni SIN’e biraz yakından bakalım.

Sinovate (SIN) önemli özelliklere sahip bir Blockchain ekosistemi

Sinovate (SIN) kendisini benzersiz ve modern Blockchain ürünleri, hizmetleri ve çözümleri geliştirmeyi amaçlayan Kişiler Arası (P2P) dijital para ve ekosistem olarak tanımlıyor. SIN, SUQA tokeninin geliştirilmesi ile oluşturulmuş ve özel X25X algoritmasını Komodo’nun Gecikmeli Çalışma Kanıtı (dPoW) ile birleştiriyor. dPoW, Sinovate Blockchain’i yüzde 51 saldırılarına karşı korumak için, Bitcoin ağının hash oranını noter onaylama olarak bilinen bir işlemle kaldırarak ek bir katman sağlamayı amaçlıyor. Projenin öne çıkan özellikleri ise şu şekilde:

  • Sonsuzluk Düğümleri, (Infinity Node) FlashSend aracılığıyla gerçekleştirilir ve SIN coinlerinin anında gönderilmesini sağlar. FlashSend ile saniyede 533 işlem izni verilebiliyor. Bu durum 3 saniyeden daha kısa bir sürede coin aktarımı anlamına geliyor ve böylece Bitcoin’den 75 kat daha fazla ölçeklenebiliyor.
  • Kullanıcılar, SINOVATE tokenlerini ShadowSend olarak bilinen bir özellik ile isimsiz olarak gönderebiliyorlar.
  • Dağıtık Oy Sistemi (RSV), en yaygınlaşmış E-Yönetişim oy sistemini sunmayı amaçlıyor. Oy kullanmak isteyenler, vade tarihlerine gelindiğinde yeni düğümlere sahip olmaya devam eder.
  • Sonsuzluk Düğümleri (Infinity Node) ve nodelerin kullandığı coinler, ağı desteklemeye, doğrulamaya ve güvenceye almaya devam ederken arz&talep dengesini korumak için dolaşımdan çıkarılır.
  • Alınan teşvik oranı, bir Infinity node’de kilitli sayısına bağlıdır. Tüm Infinity Node sahipleri, node sayısından çıkarılacakları 12 aylık teorik ömre sahiptir. Infinity Node sahipleri, SIN Blockchain için daha fazla node ve dolaşımdaki arzda daha az sayıda coin oluşturur.
  • Bozulmaz Veri Depolama (Incorruptible Data Storage – IDS), sınırsız merkezi olmayan veri aktarımı ve depolamayı başarma hedefiyle, kullanıcıların şifreli dosyaları birbirine isimsiz olarak göndermelerini sağlamak için tasarlanmıştır. Bu özellik, devrim niteliğinde bir Özel Ağ Oluşturma mekanizmasıdır. Bitcoin, Komodo ve SINOVATE Blockchain’lerinden koruma ve esneklik ile kullanıcı güvenliği sağlanır.

Sinovate ile ilgili görsel sonucu

Sinovate, yukarıda öne çıkan özelliklerinden bahsettiğimiz teknolojiyi benimseyerek, çalışmalarına ilk günün heyecanıyla devam ediyor. Ekip yaptığı kapsamlı araştırmalarla daha fazla ölçeklenebilmek için yoğun çaba gösteriyor.

Tüm bu faaliyetlere ve ekibin enerjisine baktığımızda şirketin vizyonunun devrim niteliğindeki teknolojinin insanlara öğretilmesi ve toplumun günlük hayatlarına ve işlerine uygulamalarına yardımcı olmak olduğunu anlıyoruz.

Sinovate, ayrıca şeffaflığa son derece önemsiyor ve kripto topluluğunun karşılaştığı mevcut zorlukların farkında. Bunların üstesinden gelmek için, toplululukla beraber çalışan deneyimli ve yetenekli bir ekip, kripto paranın kitlesel benimsenmesi için gayret gösteriyor.

Sinovate hakkında daha detaylı bilgi almak için hemen resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin