USDX
USDX: XRP destekli stabil coin geliştiricileri tarafından doğrulandı

USDX: XRP destekli stabil coin geliştiricileri tarafından doğrulandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kava Labs, XRP tarafından desteklenen ve merkezi olmayan mekanizmalarla USD’ye dinamik olarak sabitliği devam ettiren USDX adında bir stabil coin geliştiriyor. Ayrıca USDX, onaycılar tarafından bloklara oy vermek ve yönetime katılmak için kullanılan kurum için kullanılacak bir token olan XRS’ye sahip.

XRP destekli stablecoin: USDX

Kava Labs, Blockchain’i, cüzdanları ve borsaları bir araya getirmek için Interledger Protokolü [ILP] ile birlikte çalışıyor. Dahası, Kava Labs da Ripple’ın girişimi Xpring tarafından desteklenmekte ve yatırım almaktadır.

Kava Labs’ın kurucu ortağı ve COO’su Brian Kerr’in görüşleri şu şekilde:

GitHub’ımızdaki USDX/XRP sabiti sadece geliştiricilerinin fizibilite çevresinde keşfedilmesiyle oluşturulan bir özellik. Kava olarak bu girişim stratejik olarak sürdürüp sürdürmeyeceğimize henüz karar vermedik.

Cosmos, birçok Stake Proof bloğunun ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik sorunlarını çözmeyi amaçlayan bir Blockchain. USDX, XRP’ye sabitlenmek ve XRP ile teminatlandırılmış bir token olarak tasarlanmış bir Cosmos Bölgesi olarak uygulanacak.

Brian Kerr ayrıca, “şartnamenin işe yaradığını ve XRP’nin Cosmos’a dâhil edilmesinin mümkün olduğunu, ayrıca teminat olarak dış varlıklarla birlikte Cosmos CDP’lerinin [Teminatlandırılmış Borç Pozisyonları] olduğunu doğruladı.

Öne çıkan diğer başlıklar…

XRP Topluluğu ve USDX

XRP destekli stabil coin, ilk olarak Twitter kullanıcısı @GermanCryptoInv tarafından tweet atıldıktan sonra ortaya çıktı.

USDX için bir gelecek var mı?

Bu keşiften bu yana XRP Army topluluğu, XRP destekli stabil coin hakkında heyecanlandı. Ancak Brian Kerr, çok sayıda kaynağın yeniden tahsis edilmesini ve kullanıcıların kripto para birimlerini çeşitli Blockchainler arasında en hızlı ve en güvenli şekilde değiştirmelerine yardımcı olan “Geçiş Uygulaması” ndan odaklanan bir kayma gerektireceğini doğruladı.

Ayrıca, XRP’yi, XRP’nin likiditesinden dolayı stabil coin için teminat olarak kullandıklarını ve “Ripple ekibiyle yakın olduklarından, XRP’yi desteklemede tarafsız davrandıklarını dile getirdi.

COO ayrıca, Kava Labs’ın bu yönde ilerlerse, XRP ve BTC ile başlayacağını doğruladı. Buradan Bitcoin, Ethereum, XRP ve Binance Coin gibi diğer büyük coinlere doğru taşınabileceğini de dile getirdi.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin