İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri
İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri

Bitcoin’in (BTC) bu düşüşü gelecek piyasa döngüsü için sağlıklı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründe son 24 saat oldukça ilgin fiyat hareketlerine sahne oldu. Aslında herkes bu soluksuz yükselişin bir düzeltmesi geleceğini tahmin ediyordu. En azından piyasa ile az olsa teknik detayları ve haberleri takip eden herkes. Bu düzeltme ile birlikte Bitcoin (BTC) yüzde 10 kadar geri gelirken, altcoinler oldukça sert düşüşler yaşadı.

Bu düşüşe toplumun geneli gibi umutsuz bakmayanlarda var. Kripto para traderleri ve daha çok uzun vadeli düşünen yatırımcılar, bu tür düşüşleri alım fırsatı olarak görüyorlar. Ve fiyatların düşüş seviyelerini yakında takip edip, yeni destek seviyelerini tespit ediyorlar.

Son haberlerden seçmeler….

Her güzel şey bir gün sona erer… Hiçbir piyasa sonsuza kadar yükselmez

Şimdilik Mayıs ayının ortasındayız ve şimdiye kadar bu ay kripto pazarlarında güzel hareketler oldu.  Ayın başında, piyasaların toplam sermayesi, yüzde elliden fazla bir artışla on ayın en yüksek seviyesi olan 264 milyar dolara kadar yükseldi. Bu olağanüstü olduğu kadar beklenmedik bir durumdu.

Asya işlem saatlerinin açılması ile birlikte, Bitcoin’in hızlı bir şekilde çökmesi ve pazarın geri kalanını düşüş yönlü tetiklemesi, tüm güzel şeylerin bir gün biteceğini hatırlattı. BTC’nin dolar karşısında yüzde 10 değer kaybetmesi, önemli altcoinlerin daha çok düşmesine neden oldu. Piyasadan fon çıkışı ise ulaştığı en yüksek değerden 41 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Ağır kayıplar var… Bitcoin (BTC) ve altcoinlerin destek seviyeleri alım fırsatı mı?

CoinMarketCap sıralamasına göz attığımızda ise XRP, BCH, XLM ve Cardano’nun ilk 10’da yüzde 10’un üzerinde değer kaybettiği görülüyor. İlk 10’da şu an en az kaybeden kripto para ise BNB coin oluyor.

Bitcoin pazarının hala yükseliş dalgası içinde olduğunu ve bu düzeltmeyi piyasa döngüsünün sağlıklı bir parçası olarak gören birkaç kripto para uzmanı bulunuyor. Bazı yorumcular BTC’nin destek seviyelerinde yeni satın alma fırsatları sunduğunu söylüyorlar.

cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin