featured

UpBit Borsası önemli bir konferansa ev sahipliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli kripto para borsası UpBit  Borsası kendi ülkesinde gelecek ay yapılacak bir geliştiriciler konferansına ev sahipliği yapacak. Konferansta, ölçeklenebilirlik ve güvenlik de dahil olmak üzere, kripto topluluğu için bir dizi önemli konu ele alınacak.

UpBit Borsası sektörden birçok ünlü ismi ağırlayacak

Konferans, 13 ve 14 Eylül tarihlerinde yapılacak ve iki gün sürecek. Konferans Jeju Adası’nda yapılacak. Konferans sloganı “Proof of Developer”, “Proof of Work” ve “Proof of Stake” gibi terimlerle ilgili vurucu sözler olacak.

Konferansa katılacak konuşmacılar arasında; Steemit kurucusu ve CEO’su Ned Scott, Ontoloji kurucusu Li Jun, OST’nin CEO’su Jason Goldberg ve Bittrex’in CEO’su Bill Shihara gibi isimler bulunuyor. Konferans oturumları, ölçeklenebilirlik, güvenlik, içerik platformları, bulut bilişim, merkezi olmayan uygulamalar ve daha pek çok konuyu kapsayacak. UpBit, CEO’su konferansın amacını şu şekilde açıklıyor:

UDC 2018, konukların pratik bilgilerini sunacağı konferansta, Blockchain’in son trendlerini karşılayabilecek şekilde, geliştirici odaklı bir topluluk platformu oluşturmayı hedefliyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin