Ünlü Youtuber analist, 2021’de izleyeceği en iyi 10 coini açıkladı
Ünlü Youtuber analist, 2021’de izleyeceği en iyi 10 coini açıkladı

Ünlü Youtuber analist, 2021’de izleyeceği en iyi 10 coini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En popüler kripto para tüccarlarından, analistlerinden ve YouTuber’lardan biri olan Nicholas Merten, 2021’de izlenebilecek en iyi 10 coin listesini yayınladı. Listeye merkezi olmayan finans (DeFi) projeleri hakim oldu ve Ethereum bu yıl en çok ticarete konu olacak kripto para birimi olarak ortaya çıktı.

2020, kripto para endüstrisi için bir muhteşem bir yıldı. Merten, Mayıs ayındaki Bitcoin halvingin büyük bir olay olmadığını ve fiyatın sadece biraz değiştiğini gözlemledi. Bununla birlikte, artan kurumsal destek ve artan para biriminin devalüasyon korkusuyla Bitcoin, tüm zamanların en yüksek fiyatını yeniden belirleyebildi.

DataDash kanalında 365.000’den fazla abonesi olan tüccar, 2021’de DeFi projelerinin pazara hakim olacağını öngörüyor.

ilk 10 gözde coin arasında Ethereum listenin başında

Merten, Ethereum’un 2021’de izlenebilecek en iyi coin olduğunu tahmin ediyor. İkinci en büyük kripto para, 2020’ye sadece 130,7 dolardan başladı, ancak yılı 737 dolardan bitirerek % 460 arttı. Analist, bu yükseliş trendinin 2021’de devam edeceğini tahmin ediyor. ETH 2.0 protokol güncellemesini, DeFi tokenlarındaki artışı ve artan Solidity geliştiricilerini büyüme faktörleri olarak gösterdi.

Değerlendirilmesi gereken önemli bir şey, her bir DeFi projesinin Ethereum blok zinciri içinde yaşıyor olmasıdır. Ve ikinci en büyük kripto para olmasına rağmen, oraya spekülasyonla ulaşamadı. 10.000’den fazla Solidity geliştiricisiyle kriptodaki en büyük açık kaynak geliştirici ağına sahip.

Ethereum için 2022’ye kadar 10.000 ila 12.500 dolar arasında iddialı bir fiyat öngörüyor.

Merten’in listesinde ikinci sırada, kripto para birimi endüstrisindeki büyük bir sorunu çözdüğüne inandığı bir proje olan Ampleforth var. Ampleforth’u, fiyatlarına bağlı olarak Ample tokenlerinin arzını artıran veya azaltan blok zincirindeki bir merkez bankasıyla karşılaştırdı.

Ampleforth, DeFi endüstrisindeki yükselen şöhretiyle desteklenen 2020’de % 38.000’in üzerinde değer kazandı.

DeFi 2021’e hakim olacak

Listeye DeFi projeleri hakim olurken, Uniswap üçüncü sırada yer aldı. Proje, analiste göre DeFi alanındaki en büyük otomatik piyasa yapıcısıdır. Likidite sağlayıcılarındaki artış, desteklenen tokenler ve düşük ücretler, onu zorlu bir uzun vadeli proje haline getiriyor. Merten, Uniswap’in Coinbase dahil olmak üzere bazı büyük borsaları bile geride bıraktığına dikkat çekti.

Listenin dördüncüsü, analistin “geniş ortaklar topluluğuna” dayandığına inandığı bir proje olan Chainlink’ti. Chainlink, 2020 için analistin en iyi seçim olarak onu hayal kırıklığına uğratmadı ve % 1.500 kazanç elde etti. Oracle çözümlerine olan talebin artmasının, Chainlink’i 2021’de ortaya çıkmaya hazırlanan bir proje haline getirdiğine inanıyor.

Bunun (LINK) 2017’de Ethereum’un zirvelerine benzer yüksekliklere ulaşabileceğinden oldukça eminim.

Beşinci sırayı, Synthetix tabanlı bir varlık yönetimi protokolü olan dHEDGE aldı. Proje, kullanıcılarının “sanal, izinsiz yüksek riskli yatırım fonları” haline gelmesine olanak tanıyarak onlara sentetik portföyler oluşturma olanağı sağlıyor.

Merten, DeFi’nin yanı sıra kurumsal blok zincirinin 2021’de izlenecek sektör olacağına inanıyor. Yedinci sırayı alan Unibright bu büyümeden en büyük yararlanıcı olacak.

Bence kurumsal blok zinciri, Unibright için yeterince ilgi görmeyen en önemli kripto sektörlerinden biri; bu, projenin uzmanlık alanı.

Listeyi tamamlayanlar, sekizinci sırada DeFi Money Market, dokuzuncu sırada Warp Finance ve onuncu sırada türev opsiyon ticaret platformu Hegix oldu.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin