Ünlü uzman Pompliano’dan önemli Bitcoin, Ethereum ve Ripple açıklaması
Ünlü uzman Pompliano’dan önemli Bitcoin, Ethereum ve Ripple açıklaması

Ünlü uzman Pompliano’dan önemli Bitcoin, Ethereum ve Ripple açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anthony Pomplianoya göre Fidelity, Bitcoin ve kripto para birimleri üzerinde piyasa değeriyle yoğunlaşacak. Pompliano ayrıca son Binance hack hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Kripto ünlüsü: “Fidelity, Bitcoin, Ethereum ve XRP ticaretinde lider olacak.”

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı ve tanınmış kripto ünlüsü Anthony Pompliano, Fidelity’nin Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi önde gelen kripto varlıklarının ticaretini müşteriler için kolaylaştıracağını söyledi. Finansal yatırım devi Fidelity, şu anda yalnızca seçilen müşterilere Bitcoin ticareti sunuyor.  Fidelity, şirketin önümüzdeki haftalarda hizmetlerini vermeye devam edeceğini belirtti. Pompliano, bir röportajında ​​Fidelity’nin piyasa değeri ile kripto para birimleri üzerine yoğunlaşacağını söyledi:

Ticarete gelince, bu kurumsal yatırımcıların çoğunun finansal kuruluşlar olmadığını hatırlatmak zorundasınız, ancak emekli fonları, bağışlar, vakıflar, devlet serveti fonlarından bahsediyoruz. Kurumsal yatırımcılar bu kripto varlıklarının %99’unun düşünmüyorlar. Bitcoin’i düşünüyorlar ve belki de Ethereum ve XRP’yi. Onlar için en önemlisi bu büyük piyasa değerine sahip  olan varlıklar. Ve böylece, Bitcoin ile başlamalarının doğal olduğunu düşünüyorum. Platformlarına iki veya üç tane daha ekleyebilirler ancak ticaret açısından ilk beş varlığın dışına çıkmalarını beklemiyorum.

Anthony Pompliano: “Bitcoin ağının kendisinin saldırıya uğramadı.”

Pompliano, Bitcoin ağının kendisinin saldırıya uğramadığını belirterek, Binance’ya yapılan son saldırıdan bahsetti:

Burada gerçekten netleştirmek için birkaç şey var. Yani, Bitcoin saldırıya uğramadı Blockchain saldırıya uğramadı. Özel bir şirket olan Binance hacklendi. Saldırı sıcak bir cüzdana yapıldı, soğuk hava deposuna dokunulmadı. Yönetimdeki tüm fonların yaklaşık %2’si aslında alındı. Bu, fonları saklamanın daha az güvenli bir yolu ve bence bu olayın toplumdaki insanlara harika bir hatırlatma olduğunu düşünüyorum. Fiat dünyasında, 2018’de gerçekleşen 3.000’den fazla banka soygunu olduğunu biliyoruz. Yani, sadece ABD’de her gün sekizden fazla banka soygunu var. Bu endüstrilerde kötü şeyler yapan kötü aktörler olacak ve akılda tutmamız gereken tek şey bu tarz şeyler oluyor, ama sonlanacak ve bunu bir endüstri olarak başaracağız.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin