CME’de tarihi Bitcoin vadeli rekoru: 1 milyar 350 milyon dolar!
CME Bitcoin Piyasasının rekorlarla dolu bir ay geçirmesi BTC’ye olumlu yansıyabilir

CME’de tarihi Bitcoin vadeli rekoru: 1 milyar 350 milyon dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CME Group, kripto paraların sürpriz boğa piyasası devam ederken, 13 Mayıs’ta Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerinde rekor bir hacim bildirdi.

CME’de Bitcoin vadeli işlemleri rekor kırdı 

Chicago Board Options Exchange (CBOE) ile birlikte Aralık 2017’de pazarın ilk Bitcoin vadeli işlem sağlayıcısı haline gelen CME, Pazartesi günü 33.700 sözleşmeyle tüm zamanların rekorunu gördü. Bu rakam, 168.000 BTC’ye (1,35 milyar dolar) eşit. 4 Nisan’da bir önceki rekor 22.500 sözleşmeyle kaydedildi ve yeni rekorda 112.700 BTC’ye (şu anda 909,2 milyon dolar) kıyasla %50 artış görüldü. O sırada, CME 2019 yılının ilk çeyreğinde canlı Bitcoin faaliyetine rağmen %17’lik gelir düşüşü bildirdi.

Bitcoin’in en son yedi haftalık boğa koşusu, 1 Nisan’da hızlanmaya başladı. Salı günü, yılın en yüksek seviyesi olan 8.350 dolar kaydedildi. Bitcoin’in kendi işlem hacimleri, günlük olarak iki gün arka arkaya gelen tarihi yüksekler ile birlikte ayrı ayrı günlük kayıtlar oluşturdu. Bu arada CME, olayın başarılı olması için yetkililerin katılımının zorunlu olduğunu savunarak kripto para birimine düzenleyici katılımı arttırma çağrısında bulundu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin