Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”
Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”

Ünlü teknik analist: “Bitcoin’de efsanevi bir patlama ufukta!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Teknik analist Jim Wyckoff, Bitcoin’in oynaklıktaki “çöküşünden” sonra keskin bir fiyat hareketi yaşayabileceğini iddia ediyor.

Teknik analist: “Bitcoin’de çok büyük bir patlama ufukta görünüyor.”

Kitco’nun teknik analisti Jim Wyckoff’a göre, Bitcoin kararsız yana doğru ticaretin ardından haftalarca sürecek olan önemli bir fiyat hareketinin eşiğinde. Ünlü analist Bitcoin’in bir sonraki büyük hareketinin bu hafta başlarında olacağına inanıyor. Wyckoff, Bitcoin’in volatilitesi Mayıs’tan bu yana en düşük seviyeye düştükten sonra “havai fişek görmeye mecbur” olduğunu iddia ediyor:

Boğalar ve ayılar şu an çok sessiz olan dalgalı ve yatay işlemlerin ortasında kısa vadeli teknik bir oyun sahasında.

Bu tahmin 12 Eylül’de efsane John Bollinger’in ticaretiyle yapılana kanalize ediyor. 12 Temmuz’da Bollinger Bands (BB) Squeeze’de Bitcoin ve altcoin’lerin sıkıştığını belirtti. Aslında, BBand’ler Bitcoin’in varlığı boyunca sadece birkaç kez bu kadar dar bir aralıktaydılar.

Bitcoin’in büyük haftası geldi!

2019 aşağı doğru üçgeni yaklaşırken, analiste göre Bitcoin yatırımcıları bu hafta en iyi şekilde koltuklarında ağırlayacak.  Bu düşüş paterninin yüksek bir başarısızlık oranına sahip olduğu düşünüldüğünde, hem düşük hem de yüksek senaryo kartlarda bulunuyor. Büyük olasılıkla, boğa pazarlarındaki vakaların %63’ünde kırılan üçgenler göz önüne alındığında, bu ya boğaların kutlama için temel nedeni olacak ya da aksi takdirde kanlı bir pazar göreceğiz.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin