Jay-Z, kripto para haberleri, robinhood
Jay-Z, kripto para haberleri, robinhood

Ünlü rap yıldızı Jay-Z, kripto paralara yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

21 Grammy ödüllü ve albümleri 100 milyondan fazla satan R&B yıldızı Jay-Z, kripto para borsası Robinhood’a yatırım yaptığını açıkladı.

Nas ve Snoop Dogg, ticaret uygulamasını Robinhood’u desteklemesinden sonra şimdide efsanevi rap yıldızı Jay-Z kripto para hamlesi geldi. Jay-Z’nin şirketi Robinhood şirketine yatırım yaptığını açıkladı. Son zamanlarda Robinhood Kripto’yu ilan eden Robinhood, şu an 1,5 milyar dolara yaklaşan bir milyar doları aşkın bir değere sahip.

Jay-Z, kripto paralara daha önce ilgisi olduğunu göstermişti

Jay-Z olarak daha iyi bilinen 48 yaşındaki Shawn Carter, eğlence merkezli bir yönetim şirketi Roc Nation’a sahip.Cast ajansı, konser promosyonu, müzik üretimi, plak şirketi, film yapımı ve hatta müzik yayıncılığı sektörlerinde iş yapan Roc Nation şirketi şimdi bu listeye kripto para sektörünüde ekleyebilir.

Geçen yılın baharında, Carter, Roc Nation bayrağı altında, genç yeteneklere odaklanmak için bir yan kuruluş olan Arrive Venture Capital’i duyurmuştu. Carter’ın şirketlerine yatırım yapma eğilimi, en azından teknik açıdan 2012 yılına kadar geriye gidiyor: Bavul markası Away, özel jet kıyafeti Jetsmarter bunlardan bir kaçı.

Arrive yatırımlarına devam ediyor

Arrive başkanı Neil Sirni, “Arrive olarak tecrübelerimizi ve kaynaklarımızı; markalaşmaya, tüketiciye yönelik işler geliştirmeye, sanatçıları yönetmeye ve sporcuları temsil etmek için kullandık” diye açıkladı.

Robinhood, geçen ayın sonlarında, hizmetlerini Bitcoin ve Ethereum serbest ticareti kapsayacak şekilde genişlettiğini ve açıkladı. Bu toplumda büyük heyecana sebep oldu. Şirket, kripto paraların nakit alışverişinde bulunmayı planlamasa da, analistler böyle bir formatın bir gün ciddi biçimde daha köklü platformlara meydan okuyabileceğine inanıyorlar. Bir hafta içinde, bir milyondan fazla insan bu hizmet için kayıt yaptırdı.

Sirni sözlerine şöyle devam etti:  “Baiju ve Vlad’ın finansal piyasalarda daha erişilebilir olmasını ve her büyüklükte müşteriye maliyet açısından verimli olmasını sağlıyor. Robinhood, şirketlerimizin uzun vadeli vizyonunu gerçekleştirirken desteğimizede sahip olacak. ”

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin