eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi
eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi

Ünlü piyasa analistinden korkunç Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Perşembe günü mütevazı bir yükseliş yaşadı ve Şubat ayının ortasından bu yana ilk kez üç günlük bir kazanım çizgisi elde etmek istedi. Craco Market’in piyasa analisti Jani Ziedins ise Bitcoin’in 4 bin dolarlık seviyesinin bir zeminden tavana döndüğünü iddia ediyor.

Jani Ziedins: “Şimdi 4 bin dolar bir zeminden tavana döndü.”

Lider kripto para Bitcoin, yazım sırasında yüzde 0,29 oranında düşüşle 3.943 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para birimi son üç işlem seansında yüzde 4,5’ten fazla kazandı. Kripto paraların kralı şu anda 69,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bitcoin (BTC) yazım sırasında piyasa değeriyle 9,9 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Bu haftaki küçük toparlanmaya rağmen, Craco Market’in piyasa analisti Jani Ziedins, Bitcoin’in 4.000 doların altında mücadele etmeye devam edeceğini belirtti. Piyasa analisti Jani Ziedins, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin 4 bin dolarlık direncin altında kalmaya devam ediyor. Uzun zaman önce, 9 bin dolarlık destek, sonra 8 bin dolar ve 7 bin dolar hakkında konuştuk. 6 bin dolar ve 5 bin dolar kısa bir süre sonra geldi. Şimdi 4 bin dolar bir zeminden tavana döndü.

Bitcoin fiyatı daha ne kadar düşecek?

Craco Market’in piyasa analisti Jani Ziedins, konuya yönelik açıklamalarının devamında Bitcoin için gerçek tehlikeye işaret ediyor ve şunları söylüyor:

Finansal işlemlerin yürütülmesi için kripto para biriminin benimsenmesi hızlanmıyor. Aksine boğucu davaya yıkıcı bir engel teşkil ediyor. BTC’nin bir balondan başka bir şey olmadığı ortaya çıkarsa, 4 bin dolarlık fiyat etiketi hala inanılmaz derecede pahalı olacak ve hala düşecek çok yer var gibi görünüyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin