Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük
Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük

Kripto balina hareketleri: Balinalar 288 milyon dolarlık hazırlık yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta, aralarında toplam 148 milyon dolar tutarında iki büyük kripto balina hareketi ile BTC balinaları en büyük işlem zirvesinde birinci oldu. XRP ve ETH balinaları ise en küçüğü 24 milyon dolarlık hareket gerçekleştirdiler.

Kripto balina hareketleri: Balinalar 288 milyon dolarlık hazırlık yapıyor

Kripto balinaları satış hazırlığı yapmadılar. Piyasaların yükselmesi ve BTC’nin 4.000 doları yeniden test etmek için hazırlanması ile bu hafta normalden daha fazla balina faaliyeti görüldü. Hiçte şaşırtıcı olmayan bu durum balinaların pozisyon aldığını gösteriyor. İlk beş balina işlemi toplamda 288 milyon dolar olarak gerçekleşti, ancak paraların hareketliliği arttığı görülüyor.

XRP balinası 61 milyon dolar değerinde 200 milyon XRP hareketiyle dikkat çekiyor. XRP cüzdanlarında, toplam 200 milyon doların üzerinde depolama da dahil olmak üzere birçok balina hareketi gerçekleşti. Ancak, iç transferler olarak göründüğü için bunları toplama dahil etmedik.

Bu hafta, gerçekleşen balina hareketlerinde sadece Ethereum balinasının borsalarla ilişkisi olduğu gözlemlendi. Transfer Bitfinex’ten bilinmeyen bir cüzdana yapıldı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin