Ünlü trader “Nisan ayında patlama yapacak” dediği 12 altcoin’i açıkladı
Ünlü trader “Nisan ayında patlama yapacak” dediği 12 altcoin’i açıkladı

Tezos (XTZ) ve YFI fiyat analizi: Altcoin cephesinde son durum, teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünkü kan banyosunun ardından alıcılar ve satıcılar piyasa kontrolü için tartışırken Tezos, ve YFI gibi altcoinler karışık sinyaller verdi. Piyasa liderleri BTC ve ETH’nin hareketlerinde kesin bir değişiklik, önümüzdeki birkaç ticaret seansı boyunca altcoinlerin yakın vadeli geleceğini belirleyebilir.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos’un son kayıplarından sonra boğalar 2,18 dolarlık destek seviyesini korumayı başardı ve 2,43 dolar işaretini hedefledi. Bu seviyenin üzerinde bir hareket, yükseliş eğilimini teyit edebilir, ancak basın zamanında direnç, fiyatı uzak tutuyordu. Yakın gelecekte, fiyatın seyrine daha geniş bir piyasa eğilimi karar vermeden önce, XTZ’nin mevcut kanalı arasında bir miktar yan hareket beklenebilir.

MACD’nin kırmızı çubuklarının uzunluğu azaldı ve piyasada düşüş momentumunun küçüldüğünü gösterdi.

Öte yandan, Göreceli Güç Endeksi aşağıya işaret etti ve aşırı satım bölgesine doğru hareketin sinyalini verdi. Endeks alt bölgeye hareket ederse piyasanın boğaları 2,43 dolar seviyesinde kaybedebilir.

YFI fiyat analizi

Yakın zamanda birden fazla destek seviyesinin altına düşmesine rağmen, YFI’nin haftalık kazançları %36,44’te kaldı. Bununla birlikte, muadilleri XTZ ve ETC gibi, YFI de 31.933,14 dolarlık direnci deviremedikten sonra herhangi bir yönde hareket olduğuna dair işaretler göstermedi. Kripto varlık, grafiklerde her iki yönde bir kırılma görülmeden önce mevcut kanalında konsolide olabilir.

Bollinger Bantları, bantlar farklılaştıkça fiyatın değişken olduğunu gösterdi. Alt bant civarında işlem yaptıktan sonra fiyat yükselmiş olsa da, baskı süresi direnç seviyesi 34.759 dolar seviyesine doğru tam bir tersine dönüşü engelleyebilir.

On Balance Volume, pazarda sağlıklı sayıda alıcı olduğu gerçeğini vurgulasa da, endeks aşağıyı işaret etti ve rakamların ileriye dönük olarak düşebileceğini öne sürdü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin