Ünlü kripto analisti bu kripto paranın Ethereum'un önüne geçeceğini söyledi!
Ünlü kripto analisti bu kripto paranın Ethereum'un önüne geçeceğini söyledi!

Ünlü kripto analisti bu kripto paranın Ethereum’un önüne geçeceğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto YouTuber’ı Cardano’nun önümüzdeki on yıl içerisinde Ethereum’u geçebileceğini söyledi. Cardano, son zamanlarda geliştirme faaliyetleri yükselen en iyi blockchainler arasında yer alıyor.

BitBoy kripto ve tartışmalı kripto YouTuber’ın kurucusu Ben Armstrong, önemli bir iddiada bulundu. Armstrong, Cardano’nun sonunda kullanıcı tabanı ve piyasa değeri açısından Ethereum’u (ikinci en büyük dijital varlık) geçeceğini söyledi. Kripto içerik yaratıcısı, iddialarını Twitter aracılığıyla duyurdu.

Ancak, Cardano’nun Ethereum’u geçmesinin yakında olmayacağını da sözlerine ekledi. Armstrong, tahmininin gerçekleşmesinin 6 ile 10 yıl sürebileceğini belirtti. Ayrıca, Ethereum 2.0’ın tam olarak piyasaya sürülmesi için yol haritasının yavaş olacağını açıkladı. Böylece Cardano’nun yükseleceğini düşünüyor.

Cardano topluluğunun bazı üyeleri ise uzun vadede bu tahminin gerçekleşebileceğini söyledi. ADA’nın 12,5 milyar dolarlık değeri etkileyici olsa da, Ethereum’un 156 milyar dolarlık değerine kıyasla gerisinde kalıyor. Ethereum’un değerlemesi, son yükseliş sezonunda yarım trilyon dolara yükseldi. ADA’nın Ethereum’a kıyasla daha düşük performans gösterdiğini belirtmekte fayda var.

Cardano’da artan geliştirme faaliyeti

Elde edilen verilere göre, Cardano’nun en aktif geliştirici sayısına sahip önde gelen blockchainlerden biri olduğunu ortaya koydu. Twitter’da paylaşılan verilere göre Cardano ikinci sırada yer alırken, Ethereum ilk sırada yer alıyor. İlk 10’daki diğerleri arasında Polkadot, Solana ve Polygon yer alıyor. Veriler, Bitcoin’i (bir numaralı kripto varlığı) uzak bir 9. konumda sıralıyor.

Cardano geliştirici portalının GitHub deposuna daha fazla geliştirici katkıda bulunuyor; portalda şu anda 600 çatal bulunuyor. Ancak, son olaylar, ağın geliştirici etkinliklerinin bir kovanı haline geldiğini gösteriyor. Geliştiriciler, yeni ürünler yaratarak ve mevcut ürünlerinin özelliklerini geliştirerek ağa güçlü bir bağlılık gösteriyor. Cardano’nun Plutus senaryosu şu anda 3.474 ve son zamanlarda yükseliyor.

Plutus senaryosu, Cardano ekosistemindeki geliştirme faaliyetinin bir göstergesidir. Input-Output Global, IOG’den (Cardano ağ geliştiricisi) gelen son veriler, ağda 102 proje olduğunu belirtiyor. Cardano’nun yerel jetonu (ADA), son Vasil hardfork’un ardından büyük bir artış gösterdi.

Ancak, şu anda bu yükselişi devam ettirmekte zorlanıyor. Vasil yükseltmesinin tüm özellikleri, güncelleme başladığında beş gün içinde devreye alındı. Böylece geliştiriciler, Vasil yükseltmesiyle ilgili tüm avantajlardan yararlanabilir.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin