Michael Saylor:
Michael Saylor: "Bitcoin düzgün tasarlanmış bir para sistemi; işte nedeni!"

Michael Saylor: “Bitcoin düzgün tasarlanmış bir para sistemi; işte nedeni!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Michael Saylor kısa süre önce Twitter’da bir röportaj videosu yayınladı. Michael Saylor BTC’nin uygun şekilde tasarlanmış ilk para sistemi olduğunu söyledi. BTC fiyatı yazım sırasında 19.256,22 dolardan işlem görüyor.

Michael Saylor, dün Bitcoin’i (BTC) emtialar, fiat finans sistemi ve hisse senetleri gibi diğer parasal ve değer sistemleriyle karşılaştırdığı bir videoyu tweetledi.

Saylor Bitcoin ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin, uygun şekilde tasarlanmış ilk para sistemidir.”

Saylor kapalı bir ekosistemdeki sızıntıların nasıl felaket olabileceğinden bahsetti. Bu noktayı daha da detaylandırmak için, enerjinin yaratılamayacağını veya yok edilemeyeceğini belirten termodinamik enerjinin korunumu bahsetti.

Saylor, bu yasayı göz önünde bulundurarak, kapalı bir ekosistem olması gereken geleneksel finansal sistemin birkaç eksiği olduğundan bahsetti. İtibari para sistemindeki parayı termodinamik yasadaki enerjiye benzetiyor ve kapalı ekosistemdeki değerin korunması gerektiğine inanıyor. Bunun sonucunda ise günümüzün en büyük sorunlarından biri olan enflasyon ortaya çıkıyor.

Bu nedenle CEO, Bitcoin’in (BTC) ilk düzgün tasarlanmış parasal ekosistem olduğunu, çünkü blockchaine ek bir BTC eklenemeyeceğini ve BTC ekosisteminde hiçbir kripto paranın yakılamayacağını belirtiyor.

İlgili bir haberde, kripto piyasası izleme web sitesi CoinMarketCap’e göre, BTC’nin fiyatı haftaya %0,64’lük hafif bir kazançla başlarken 19.256,22 dolardan işlem görüyor. Hâlâ piyasa değerine göre en büyük kripto projesi olarak sıralanan BTC’nin piyasa değeri, yazım sırasında 369,26 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. BTC için 24 saatlik işlem hacmi de %27,15 arttı ve bu da toplamı 19.666.608,143 dolara çıkardı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin