Didier Drogba
Didier Drogba

Ünlü futbolcu Didier Drogba kripto para piyasasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Ivory Coast kaptanı ve şu anki Phoenix Rising’in forvet oyuncusu Didier Drogba’nın ünlü ve uzun bir futbol kariyeri oldu. Şimdi Didier Drogba, kullanıcılarla reklam gelirini paylaşmayı amaçlamayan all.me adında bir kripto para platformu için temsilci olmaya hazırlanıyor.

Ünlü futbolcu artık kripto para sektöründe!

Didier Drogba futbol hayatı boyunca hem saha içinde hem saha dışında çok sayıda görev aldı. İki kez yılın Afrikalı Futbolcusu seçilen Drogba, daha önce Ivory Coast milli takımının kaptanlığını yapıyordu. Ülkesi ayrıca Drogba’dan 2011 yılında yaşanan iç savaştan sonra bölünmelerin iyileştirilmesi için uzlaşma komisyonunda yer almasını da istedi. Şimdi ise ünlü futbolcu bambaşka bir sorumluluk üstleniyor ve bir kripto para platformuyla çalışmaya başlıyor. Drogba artık all.me adlı bir platformun marka elçisi. Platformun kurucusu Artak Tovmasyan projeyi şöyle açıklıyor:

Bir sosyal ağı, bir kripto para birimini ve ticaret zeminini birleştiren ilk dijital platform. Dijital platformla, tüm reklam gelirlerini kendileri alır. Ancak biz ne kadar aktif olduklarına bağlı olarak bu gelirin yarsını kullanıcılarımızla paylaşıyoruz.

Didier Drogba: “Projeye çok inanıyorum.”

All.me t-shirt’ü ile açıklama yapan Drgoba da projeye “çok inandığını” dile getiriyor. Platformun web sitesine göre kullanıcılar, aktifliklerine, popülerliklerine ve paylaştıkları içeriklere göre ödüller kazanacak. Platformu kullananlar, bir reklam hesabını profillerin etkinleştirerek takipçilerinin görmesini sağlayabilecek. Kullanıcılar görüntüleme başına belli bir all.me tokeni kazanacak. Kullanıcılar kazandıkları tokenleri, profil temaları, çıkartmalar, hediyeler ve aylık müzik abonelikleri gibi şeyleri satın almak için kullanabilecek.

Futbolun geleceği kripto paralarla değişiyor mu?

Giderek artan sayıda profesyonel futbolcu kripto paralar ve Blockchain ile ile ilgilendiklerini dile getiriyor. FC Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Blockchain ve merkezi olmayan sistemlerle yakından ilgilenmeye başladığını açıkladı. Eski Brezilyalı futbolcu Ronaldinho ise kısa bir süre önce Ronaldinho Soccer Coin adlı bir kripto para çıkaracağını belirtti. Kolombiyalı James Rodriguez de geçtiğimiz aylarda JR10 adlı bir tokeni piyasaya sürdü.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin