SIX Group
SIX Group

İsviçreli borsa şirketi SIX Group kripto para hizmeti sunacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre’nin borsa şirketi SIX Group, dijital borsa platformunda kripto para ticareti hizmeti sunma olasılığına açık olduğunu açıkladı. SIX Group’un sözcüsü, 15 Temmuz tarihli bir röportajında hala geliştirilmekte olan platformun 2019’un ortasına kadar hizmete gireceğini söyledi.

SIX Group planını 2019’da yürürlüğe sokuyor

İsviçre Altyapısı ve Borsası (SIX) Grubu, ülkenin en büyük borsalarını işletiyor ve 2019 ortasına kadar dijital varlık ticareti için tamamen düzenlenmiş bir platform kurmayı planlıyor. Hizmet, menkul kıymet olarak sınıflandırılmayan ICO’lar için danışmanlık da dahil olmak üzere eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunacak şekilde hazırlandı.

Swissinfo’ya verdiği röportajda SIX Group sözcüsü Stephan Meier, kripto dünyasında şeffaflık ve hesap verebilirliğin yaratılmasına ihtiyaç olduğunu iddia etti. Meier’e göre, bu hem kripto endüstrisindeki hem de geleneksel pazarların katılımcılarına ve yatırımcılarına yarar sağlayacak.

Yalnızca kripto değil, geleneksel piyasa da yararlanacak

Meier:

Sadece geleneksel finansal hizmet sağlayıcıları ve yatırımcılar bununla ilgilenmiyor, aynı zamanda dijital varlıklarda sermaye artırımı ve ticaret için yeni dijital fırsatlardan yararlanmak isteyen çok sayıda şirket ve yatırımcı bu konuyla yakından ilgileniyorlar.

Meier, SIX Group’un gelecekteki platformda listelenmesi ve ticareti için belirli ürünlerin neler sunulacağı konusunda henüz bir karar vermediğini açıkladı ve kripto para alım satımının mevcut olup olmayacağı sorusuna hala açık olduğunu belirtti.

Firmanın teknik olarak çeşitli dijital varlıkları platforma ekleyeceğini de sözlerine ekleyerek, her dijital varlığın eklenmeden önce durum tespiti sürecinden geçeceğini vurguladı.

Stephan Meier ayrıca şirketin geleneksel finansal hizmetler ve dijital topluluklar arasında bir köprü kurmasını istediğini de iddia etti. SIX Group’un, yasal çerçeveye hangi düzenlemeler veya eklemeler yapılabileceğini öğrenmek için düzenleyici otoritelerle yakın istişare içinde çalıştığı vurgulandı.

Bu haftanın başlarında İsviçre ICO’lar için ikinci en uygun ülke olarak rapor edilmişti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Analistler açıkladı: Başarılı bir ICO lansmanı için hangi ülkeler daha elverişli?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin