Ünlü CEO'dan şaşırtan Bitcoin ve altın yorumları!
Ünlü CEO'dan şaşırtan Bitcoin ve altın yorumları!

Ünlü CEO’dan şaşırtan Bitcoin ve altın yorumları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in (BTC) enflasyonun etkilerinden korunmak isteyen insanlar için yeni tercih edilen varlık olduğunu düşünüyor.

Galaxy Digital’in 3. çeyrek kazanç raporunda milyarder isim, altının yatırımcılar için büyük olasılıkla bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

“Bence iki yıl önce altın fanatiklerine altının fiyatının nerede olacağını sorsaydınız, hepsi 1.800 dolardan çok daha yüksek bir yanıt verirlerdi.

Ne oldu? Altın ile Bitcoin’in kaderi değişti. Bunu doğrudan ve dolaylı olarak gördük, grafiklerde de görüyorsunuz. Halen altının bu ortamda sahip olmak için uygun bir varlık olduğunu düşünüyorum, ancak Bitcoin tarafından ezildi…”

Novogratz, Bitcoin’in yalnızca Blockchain teknolojisi göz önünde bulundurulduğunda bile büyüyeceğini düşünüyor.

“Analogdan dijitale geçtiğimiz günleri düşünün, kaç kişi bugün halen Kodak film kullanıyor? Bitcoin, bir değer deposunun sadece daha iyi bir versiyonudur ve artan bir hızla kabul edilmektedir…

Şu anda dünya çapında Bitcoin ekosistemine katılan 200 milyondan fazla insan var ve büyümeye devam ediyor.”

Yatırımcı, BTC’nin insanların en iyi kriptoyu bir değer deposu olarak görüp görmediğine dair kullanım durumu testini geçtiği sonucuna varıyor.

“Bir değer deposu, değerini, insanların değerli olduğu konusunda hemfikir olduğu sosyal yapıdan alır. ‘Zorla kazandığım parayı, emeğimi, birikimimi bu şekilde tutacağım.’ derler.

‘Bir değer deposu mu?’ konusundaki tartışma çoktan bitti. Dokuz ay önceydi ve şimdi sadece benimsenme görüyoruz. Ve bu, değişken olmayacağı anlamına gelmiyor… Sadece benimsendiğini görmeye devam edeceğinizi düşünüyorum. Saklamak daha ucuz. Hareket etmek daha kolay.”

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin son düşüş eğilimini sürdürüyor ve 57.206 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin