Bitcoin 10 bini
bitcoin

Ünlü CEO Bitcoin tahminiyle heyecanlandırdı: “Rekor yolundayız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yatırım uygulaması Amber’in kurucu ortağı ve CEO’su Aleks Svetski, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesini aşma yolunda olabileceğini söyledi.

21 Mayıs tarihli bir e-postayla Cointelegraph’ın sorularını yanıtlayan Svetski, şöyle konuştu:

Bitcoin arzı sabittir ve şişirilemez. BTC’nin bozulmaz bir para olarak kullanımı sadece artmaktadır. Taşınacak tek şey ise fiyattır.

Svetski: “Bitcoin rekor için zaman ve momentuma ihtiyaç duyuyor.”

2020’nin ilk yarısı sona ermek üzere. Bitcoin koronavirüs kaosu sürerken bir roller coaster gibi hareket ediyor. Son birkaç ay içerisinde varlık 3.800 dolar ila 10.300 dolar fiyat seviyelerini ziyaret etti ve yatırımcıların başını döndürdü.

Peki BTC’nin tüm zamanlar rekorunu egale etmesi ve kırması için ne gerekiyor? Svetski’ye göre bunun için zaman ve momentum şart. Ayrıca ünlü CEO bu seviye kırıldıktan sonra, inanç kaybı ve ardından FOMO geleceği görüşünde. 

“Önce inanç kaybolacak sonra fiyat ivmelenecek.”

Bitcoin 20.000 doları aştığında varlığın bir kez daha önemli bir halkın dikkatini çekeceğini düşünen Svetski, bir fiyat çöküşü veya yukarı yönlü momentum sinyalleri veren bir çift üst grafik paterni hakkında da uyarıyor.

Perakende yatırımcılar başlangıçta tereddüt edecekler ancak 25 bin dolar, 30 bin dolar, 40 bin dolar gibi seviyeler görüldükçe inançsızlık FOMO’ya dönüşecek. Sonrasında ise inanılmaz bir fiyat ivmesi göreceğiz.

cointelegraph

20.000 mağaza daha Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin