Ünlü CEO:
Ünlü CEO: "Bitcoin için yeni bir dönem başlıyor... Sebebi bu!"

Ünlü CEO: “Bitcoin için yeni bir dönem başlıyor… Sebebi bu!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital CEO’su ve eski Goldman Sachs varlık yöneticisi Mike Novogratz, Bitcoin hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

“Bitcoin oynaklığı tarihi düşük seviyelere gerileyecek”

Squawk Box programına konuk olan Novogratz, Bitcoin’deki oynaklığın Ethereum ve diğer altcoinlerden daha düşük olduğunu ifade ederken düşmeye devam edeceğini iddia etti.

Mike Novogratz giderek daha fazla kurum Bitcoin’e ilgi gösterirken, önde gelen kripto para biriminin oynaklığının azaldığını ve bu azalışın muhtemelen devam edeceğini söyledi.

“Kurumlar hızlı kazanç beklemiyor”

Galaxy Digital CEO’su, kurumların BTC’de hızlı kazançlar beklememesi nedeniyle volatilitede düşüş yaşanacağını iddia etti. Bu nedenle kurumlar Novo’ya göre Ethereum’a ve oynaklığı daha yüksek olan diğer altcoinlere de ilgi gösteriyor.

Pek çok yatırımcının “patlayacak altcoinler” aradığını söyleyen Novo, bu furyanın süreceği görüşünde. Yine de ünlü CEO, Bitcoin’in kişisel bir değer deposu olduğunu düşünüyor. Novo bunun yanı sıra hızlı BTC işlemlerine izin veren Lightning Network’ün varlığıyla bile Bitcoin’in asla işlemsel bir para birimi olmayacağı fikrinde.

“BTC 42 bin doların altına düşmez”

Novogratz, Visa’nın çabaları sayesinde bu yıl Bitcoin için büyük bir benimseme döngüsü yaşandığından da bahsetti. ABD’li ödemeler devi, dünya çapında 80 milyon tüccarın kripto para birimlerini kabul etmesine olanak sağladı.

Novogratz ayrıca bu yıl risk sermayelerinden 30 milyar doların üzerinde bir fonun Bitcoin’e aktığını hatırlattı. Bu ayın başlarında Novogratz, Bitcoin’in 42.000 dolar seviyesinin altına düşmeyeceğini belirtmişti.

Bitcoin hakkında bazı BTC misyonerlerinden bile daha fazla konuşan Peter Schiff ise CNBC’de BTC hakkında alaycı yorumlar yaptı.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin