Huobi,amerika,kripto borsa
Huobi,amerika,kripto borsa

Ünlü Borsa Huobi Amerika’da şube açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin merkezli Huobi, daha önce ülkenin en büyük şifre bozulma alışveriş merkezlerinden biri olan San Francisco’da bir ofis açmayı planlıyor.

Baş strateji sorumlusu Cai Kailong, ABD-Çin Blockchain konferansı Blockchain Connect’de 26 Ocak tarihinde yaptığı açıklamada, kurulumun başlamasından bir hafta önce ABD’ye geldiğini söyledi.

Ünlü borsa uluslararası alanda büyümek istiyor. Cai, “ABD şu anda bizim odağımız olacak” dedi. Huobi’nin sözcüsü, şirketin Silikon Vadisi bölgesinde yeni bir merkez kurduğunu ve ve tempolu şekilde kurulumun devam ettiğini söyledi. Ofisin amacıyla ilgili sorular cevapsız bıraktı.

Huobi Çin kökenli en büyük borsalardan biri

Geçen yıl Çin hükümetinin ülkedeki borsalara kısıtlamalar getirdiği için şirketini yurtdışına kaydırarak yuan tabanlı kripto tekliflerini bırakmıştı. Kripto-kripto işlem çiftleri sağlayarak yuan tabanlı şifreleme ticareti çiftlerini sunmayı bıraktı.Yuan-Kripto para işlemlerinden kripto para – kripto para işlemlerine geçiş yapmıştı.

ABD bürosu, Ünlü borsa için uluslararası alanda genişleme konusunda bir adım daha olacak. Geçtiğimiz ay yatırım şirketi SBI Group ile Japon yen’i altyapısıyla hizmet sunmak için Japonya’da bir kripto para alışverişi başlatması için ortaklık kurduğunu açıklamıştı.

Japonyada Anlaşma Yapılmıştı

SBI Sanal Para Birimleri ve Huobi Japonya projenin başladığını söylemişler fakat proje aşamaları için herhangi bir zaman belirtmemişti. Yönetim kurulu başkanı Li Lin ve SBI Grubu başkanı Beiwei Kitao tarafından imzalanan işbirliği anlaşmasıyla kesin olarak doğrulanmıştı.

Ayrıca dedikodulardan biride,Huobi’nin kendi coni projesini başlatacağı yönünde. Bu dedikodulara cevap veren şirket şimdilik böyle bir projenin ilk planları arasında yer almadığını söyledi.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin