Japon devinden Ripple (XRP) odaklı ödül programı
Japon devinden Ripple (XRP) odaklı ödül programı

Ünlü Bitcoin ve kripto para borsası, 20 X kaldıraçlı türev işlem platformunu duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası KuCoin, kripto para birimi türev işlem platformunun başladığını duyurdu. KuCoin Borsası’ndan yapılan açıklama, kaldıraç sisteminin yatırımcıları için hoş bir sürpriz olacağı ve yeni ticaret platformunun 9 Temmuz 18: 00’de (UTC + 8) genel beta sürümününü başlatacağı belirtildi.

Kripto para borsası KuCoin 20 kata kadar kaldıraç sağlayacak

Bağımsız olarak KuMEX ekibi tarafından geliştirilen KuMEX, bir türev işlem platformu olarak çalışacak. Platformda kaldıraçlı sözleşmeler Bitcoin Perpetual Contract (XBTUSDM) ile başlayacak ve 20 kata kadar kaldıraç sağlayacak.

KuCoin ayrıca, KuMEX’teki işlemlerden elde edilen net gelirin %50’sinin KuCoin Hissedarlar (KCS) sahiplerine bonus dağıtımı için kullanılacağını açıkladı. Halen Beta’da olan KuMEX simülasyonlu, işlem için her bir kullanıcı hesabına 1 XBT demo fon yatıracak. Beta, lansmandan itibaren 3 hafta boyunca canlı olacak ve etkinliğin ilk haftasında 10.000 KCS ödülü verecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin