Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!
Flaş çöküş ve pump: Bitcoin 1 dolar, Ethereum 0,33 dolar ve EOS 100 dolardan ticaret yaptı!

Dev Bitcoin borsası, 9 kripto parayı delist ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir zamanlar dünyanın en popüler Bitcoin ve kripto borsası olan Bittrex, platformundan kripto paraları kaldırmaya devam ediyor.

Popüler Bitcoin borsası Bittrex, 9 kripto parayı platformunda kaldırıyor

2017/2018 boğa koşusunda ortaya çıkan en popüler kripto para borsası Bittrex’ti. Poloniex’in müşteri desteği eksikliğinden dolayı kullanıcı akını ile başa çıkamadığı durumlarda Bittrex popülerleşti ve Poloniex’ten sektördeki en büyük borsa olma konumunu devraldı. Ancak Bittrex, Binance’in borsanın pozisyonunu kapması ile liderlik koltuğundan geriledi.

Bittrex, bugün 9 kripto paranın 19 Temmuz’dan itibaren Bittrex.com ve Bittrex International’dan çıkarılacağını duyurdu. Bittrex tarafından delist edilen kripto paralar şunlardır; CloakCoin (CLOAK), Bean Cash (BITB), GridCoin (GRC), BitSend (BSD), Kore (KORE), Dynamic (DYN), Syndicate (SYNX), Sequence (SEQ) ve TransferCoin (TX). Kripto para borsası Bittrex’in, bu altcoin’leri borsadan kaldırmasının nedeninin hacimsizlik olduğu söyleniyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin