Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı
Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı

Ünlü Bitcoin borsası Bitfinex’ten devasa fon çıkışı! Bakın hangi kriptolar çekiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü Bitcoin ve kripto para borsası Bitfinex, güçlü çıkışlara maruz kaldı.  Bitmex araştırma uzmanları, Bitfinex’ten yaklaşık 585 milyon doların çıktığını belirtti. Analistler TokenAnalyst araçlarıyla yapılan analize dayanarak bu sonuca vardılar. 

Ünlü Bitcoin borsası Bitfinex’te Bitcoin ve Ethereum fonlarında ciddi çıkış

Bitmex araştırma uzmanları, konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Thetokenanalyst’ten gelen verilere göre, son 5 günde, Bitcoin ve Ethereum’dan net Bitfinex zincir çıkışı 585 milyon ABD doları.  Tabloda gösterildiği gibi, 26 Nisan dışında, NYAG haberleri göründüğünden beri çıkışta artış var.

Uzmanlar borsa kullanıcılarının Bitcoin ve Ethereum kripto paralarını çekmeyi seçtiklerini belirtti. Para çekme işleminin zirvesi 26 Nisan’da, borsanın 850 milyon dolar zarar ettiği haberiyle kaydedildi. Çıkış o zamandan bu yana yavaşlarken, yatırımcılar paralarını borsadan almaya devam ediyorlar. Böylece, uzmanlar son 24 saat içinde fon çıkışının girişin iki katı kadar olduğunu vurguladı.  

Bitfinex Tether iddialarını reddediyor

Bitfinex Tether iddiaları sonrasında şu açıklamaları yaptı:

New York Başsavcısı’nın mahkeme başvuruları kötü niyetle yazıldı ve Crypto Capital’da 850 milyon dolarlık zarar olduğu gibi yanlış iddialarla karıştırıldı. Aksine, bu Crypto Capital tutarlarının kaybedilmediği, aslında ele geçirildiği ve korunduğu bildirildi. Haklarımızı ve çözüm yollarımızı kullanmak ve bu fonları serbest bırakmak için aktif olarak çalışıyoruz. Ne yazık ki New York Başsavcısı ofisi, bu çabaları müşterilerimizin zararına baltalamak niyetinde görünüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin