Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Ünlü analistten Litecoin fiyatı için kritik uyarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyaca ünlü trader sitesi TradingView’un trend analisti, Litecoin’in mutlak bir dibe yakın olduğunu iddia etti. Analiste göre, destek seviyesini kırarsa Litecoin fiyatı 41,50 dolara düşebilir. Haberin yazılma anında LTC 55,36 dolardan işlem görüyor.

Uzman analist, Litecoin’in mutlak bir tabana yakın olabileceği konusunda uyardı. TradingPos’ta 68.000’den fazla takipçisi olan MagicPoopCannon, LTC’nin, fiyatı en düşük seviyeye ulaştığında takip ettiği aynı eğilimi izlediğini belirtti. Analist ayrıca, eğer fiyat destek seviyesinin altına düşerse LTC’nin 41,50 dolara değeceğini öngördü.

Bu ay Litecoin fiyatı çoğunlukla 50 ila 55 dolar arasında kaldı. Litecoin’in şu anki fiyatı 200 haftalık MA’in hemen altında. LTC çok büyük bir yükseliş kanalında olabilir ancak Litecoin fiyatı düşük trend çizgisiyle çarpışmış durumda.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin