XRP ve ripple
Büyük kripto para performansları arasında XRP, Bitcoin’den sonra geliyor, ancak hala eleştiriliyor

Büyük kripto para performansları arasında XRP, Bitcoin’den sonra geliyor, ancak hala eleştiriliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP Ekim ayında güçlü bir performans sergiliyor. Bu, Bitcoin’in haftalar süren yatay hareketinin arkasından geliyor. Altcoin mevsiminden konuşmak için çok erken olsa da XRP, Ekim ayının başından bu yana yüzde 13 artış kaydederek 0,29 dolar civarında seyrediyor. Ancak, zaman zaman Ripple ile XRP arasındaki ilişkinin yanı sıra, Ripple’ın kendisi de eleştirilerin odak noktası oluyor.

XRP

Piyasaya çıkışından beri, ihtilafa neden olan token, her açıdan ateş hattında kaldı. Son zamanlarda, Ripple’ın XRP fiyatını aşağı çekme girişimi olduğu yönde haberler çıktı.

Fakat bundan bağımsız olarak, XRP ilerlemeye devam ediyor. Ve eylül ayının sonundan beri, tesadüfen, Bitcoin yatay harekete başladığında, XRP sabit kazançlar elde etmeye devam ediyor.

Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yüzde 91 düşmesine rağmen, 3.30 dolar civarında zirveye ulaştığında, arka plandaki sayısız söylenti, Ripple ve ortaklarının anlaşmalar yapmaya devam ettiğini gösteriyordu.

Ripple

Bu anlaşmalardan biri, Moneygram ve Bank Alfalal arasında yakın zamanda açıklanan ortaklık. Anlaşma, müşterilerin Pakistan’daki herhangi bir banka hesabına para göndermelerini sağlayan yeni bir bankacılık mevduat hizmeti sağlayacak.

Ortaklık anlaşmasıyla ilgili olarak, Pakistan Başbakanı Ofisi’nden bir basın açıklaması şunlardan bahsetti:

Başbakan Imran Khan’ın kara para aklamayı ortadan kaldırma ve Pakistan’ın denizaşırı ülkelere kaçan fonlarını geri kazanmalarını kolaylaştırma politikaları doğrultusunda, MoneyGram ve BankAlfalah arasındaki bu yeni düzenleme, gereksinimlerine en iyi şekilde hizmet veren özel çözümler sunacak.

Sadece bu değil, bölgedeki bir başka faaliyete dair bir açıklama yapan Ripple, Pakistan’ın en büyük bankalarından biri olan Karaçi merkezli Faysal Bank ile bir anlaşma yaptığını dile getirdi.

Faysal Bank, sınır ötesi ödemeler için xCurrent’u benimseme konusunda oldukça kararlı:

Anlaşma, şu anda küresel, BAE ve Suudi Arabistan da dâhil olmak üzere bazı Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) pazarlarında mevcut olan uçtan uca izleme ve izleme çözümleriyle anında fon transferleri yoluyla FBL yurt içi para transferi müşterilerinin deneyimlerini artıracak. 2020 yılının ilk çeyreğinde tam anlamıyla kullanılması planlanıyor.

Ancak, buna rağmen, xCurrent’in sadece bir mesajlaşma servisi olduğu unutulmamalıdır. Yani xRapid’in aksine, işleminde XRP kullanmaz.

Bununla birlikte, haberler hala kripto parayı yasaklayan Pakistan pazarındaki önemli bir nüfusa dikkat çekiyor. Ayrıca bu aşamada başarı elde etmek için, Pakistan milletvekillerinin gelecek dönemlerde fikirlerini değiştirmeleri gerekiyor.

Ripple, XRP değildir

Aynı şekilde, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse tarafından sık sık yinelenen konu Ripple’ın XRP olmaması. Belirtildiği gibi, bu durum, Ripple için kazanılan zaferlerin, XRP fiyatını hiçbir şekilde etkilememesiyle örtüşüyor.

Tüm bunların yanında SEC hala XRP’nin menkul kıymet olup olmadığına dair kararı, XRP’nin yakında bir hayal kırıklığına uğramasına neden olabilir.

newsbtc

Son XRP gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin