Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!
Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!

Ünlü analistten, korkutucu Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her ne kadar pek çok yatırımcı ve analist, Bitcoin’in son Tether/Bitfinex tartışmasına verdiği sert tepkiyi temel gücünü artırmanın bir işareti olarak görseler de bir analist BTC’nin 4.000 doların altındaki bölgeye geri dönebileceğine inanıyor. Bu yüzden analiste göre, Bitcoin’in daha yükseğe tırmanmaya devam etmesine izin veren bir destek seviyesini bulmadan önce kutlama yapmak adına erken olabilir.

Analiste göre, Bitcoin 4.000 doların altına düşebilir

Yatırımcıların ve trader’ların bu düşüş olasılığı için hazırlıklı olmaları gerekmesine rağmen, analistler aynı zamanda Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda gerçekçi olarak ne kadar yükseğe çıkabileceğini gösteren uzun vadeli bir eğilim çizgisine de işaret ediyor. Maalesef boğalarının bu ayın başlarında meydana gelen yukarı yönlü momentumunun, Bitcoin daha düşük seviyedeki desteğe doğru sürüklenirken temel gücünü kaybettiği görülüyor.

Twitter’daki popüler bir kripto para analisti olan Big Cheds, son zamanlarda takipçileriyle aşağı yönlü bir duygu hissi paylaştı ve BTC’nin güçlü bir destek bulmadan önce onu 4.400 dolara götürecek iki aşağı doğru bacakla karşılaşacağına inandığını açıkladı. Bu kesinlikle bir ihtimal olmasına rağmen, bir başka popüler analist olan Income Sharks, BTC’nin öngörülebilir bir gelecek için nispeten dar bir alım satım kanalında sıkışıp kalmaya devam edebileceğini düşündüğü bir tweet paylaştı.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin