Bu ülke, Bitcoin ve Ethereum node’lerinde Avrupa lideri
Bu ülke, Bitcoin ve Ethereum node’lerinde Avrupa lideri

Bu ülke, Bitcoin ve Ethereum node’lerinde Avrupa lideri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ağında ilginç bir trend olarak ortaya çıktı. Almanya, ABD’ye yakın olan tüm kamu node’lerinin %20’sinden sorumlu olduğu için, Bitcoin  node’leri konusunda bir merkez olarak hızla büyüyor. ABD ise tüm kamu node’lerinin %25’inden sorumlu.

Almanya’nın Bitcoin ve Ethereum için bir merkez olarak ortaya çıkıyor

Bitcoin node’leri konusunda ilk 5’de Fransa, Hollanda ve Kanada’da yer alıyor. Çin, son zamanlarda ülkenin kripto para birimi endüstrisine katı bir şekilde yaklaşmasından sonra madencilikte bir düşüş yaşıyor olabilir ve madencilerin, node’leri halka açık olarak erişilemeyecek şekilde yapılandırması mümkün.

Benzer şekilde Almanya, aynı zamanda ABD’den sonra ikinci sırada yer alarak Ethereum node’lerinin sayısı bakımından da büyüyor. Ethereum node sayısındaki veriler, kaynağa bağlı olarak çakışıyor. Burada Çin, Fransa ve Singapur ilk 5’i tamamladı. Uzmanlara göre, kesin rakam ne olursa olsun, Almanya’nın kripto aktivitesi için bir merkez olarak ortaya çıktığı açık. Ülkenin yetkilileri kripto düzenlemesi konusunda çabalıyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin