Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”
Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”

Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 20 bin doları gördükten sonra neredeyse 900 günlük bir süre geride kaldı. Uzun süredir bu rekorun yeniden tekrarlanması olasılığından ötürü büyük heyecan duyan yatırımcılar ise henüz beklediğini alabilmiş değil. Ancak yeni Bitcoin tahmini ile dikkat çeken ünlü bir analiste göre büyük bekleyiş sona ermek üzere: BTC 100.000 dolara yürümeye hazırlanıyor.

Positive Crypto: “Bitcoin 896 gündür birikim aşamasında.”

Positive Crypto ismiyle takipçilerine seslenen ünlü trader ve analist, bugün yayımladığı son Bitcoin tahmini ile büyük ses getirdi. Kendisi önde gelen kripto para biriminin 896 günlük tırmanışının yakında mutlu sonla neticeleneceğini açıkladı. Analiste göre Aralık 2017’den bu yana yatırımcılar büyük bir birikim moduna girmişti.

Söz konusu konsolidasyon yapısının artık olgunlaştığını iddia eden trader, gelinen noktada 20.000 dolarlık bölgenin artık yok edilebileceği miktarda güç toplandığını belirtti.

Positive Crypto konuyla ilgili şöyle konuştu:

Son 896 gün, Bitcoin 100 bin dolara koşmadan önce sadece büyük bir yeniden birikim fazıydı. Ve konsolidasyon yapısı yakında kırılacak. Hazır mısın?

BTC her dibe daldığında daha yüksek bir noktadan sekti

Halving sırasında ve sonrasında sallanmasına rağmen Bitcoin fiyatı, mart çöküşünden beri tüm zararlarını sildi. Kripto para ayrıca bu süreçte Aralık 2018’deki ayı piyasasının zirvesine kıyasla “daha ​​yüksek dipler” oluşturmayı başardı.

Aşağıdaki grafikte, “yüksek dipler” döngüsü açıkça görülebiliyor. BTC dalışa her geçtiğinde daha yüksek bir seviyeden sekerek yine yükseliyor.

Çeşitli analistler, bu ay gerçekleşen halving olayından sonraki iki yıl içinde Bitcoin için yükseliş eğilimi olacağına inanıyorlar. Bunu belki de en cesur şekilde dile getiren PlanB’nin stok-akış modeli, Bitcoin fiyatı için 2024 yılına kadar 288.000 doları öngörüyor. Sonrasındaki nihai hedef ise PlanB’ye göre  576.000 dolar.

cointelegraph

Bitcoin grafiğinde “gizli” bir gösterge açığa çıktı! BTC fiyatı artışa geçebilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin