ING ekonomisti uyardı: “Halving, Bitcoin fiyatını yükseltmeyebilir.”
ING ekonomisti uyardı: “Halving, Bitcoin fiyatını yükseltmeyebilir.”

Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para yatırımcısı ve analisti olan Josh Rager, takipçilerine haftalık grafiklerinde Doji mumunu oluşturan Bitcoin fiyatı hakkında bilgi vermek için Twitter’a gitti.  Josh Rager yeni Bitcoin fiyat tahmini üzerine konuştu.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1180684754187952128

Josh Rager’ın Bitcoin fiyat tahmini: “Bitcoin’in haftalık grafiklerinde Doji mumu belirdi.”

Ayrıca Josh Rager, potansiyel bir eğilimin tersine döneceğini beklediğine de dikkat çekiyor. Doji mumu, her iki yönde de büyük bir dönüm noktasından hemen önce gelen bir arz/talep dengesini gösteren yaygın olarak kullanılan bir şema desenidir. Bununla birlikte, böyle bir oluşum mevcut trendin aynı zamanda bir devamı olarak da görülebilir. Bir Doji mumu, bir yükseliş trendinden sonra veya bir düşüş trendinden sonra (bu özel durumda doğru olan) tespit edilebilir.

Daha önce bildirildiği üzere, Bitcoin fiyatı, azalan üçgenin aşağıya doğru çözülmesiyle, sadece saatler içinde yüzde 20’den fazla düştü. O zaman, ayılar açık kazananlar haline geldi, ancak Josh Rager’a göre boğalar uzun bir kararsız alım satımın ardından gelgitleri değiştirmeye hazır olabilir. Önemli haftalık kapanış Josh Rager’a göre, bu çetin savaşın galibini tanımlayacak.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin