Ethereum için yılın en iyi günü: Ancak bir anormallik var
Ethereum için yılın en iyi günü: Ancak bir anormallik var

Popüler teknik analist Ethereum için iki olası senaryoyu sıraladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir teknik analist olan Denys Serhiichuk’a göre Ethereum olumlu bir dış geçmişe sahip nispeten daha kendine güvenen bir dinamizm gösteriyor; diğer varlıklardaki alım satım fikri kıtlığı nedeniyle portföydeki ana paralardan biri olarak kabul edilebilir.

ETH/USD 1-day chart

Teknik analist göre Ethereum bu seviyeleri görebilir

Analiste göre ETH/USD fiyatları direnç seviyesinin altında kaldı. Üstelik, fiyat aşağı yönlü bir ivmelenme göstermesiyle hareketli ortalamalardan yükseldi. Orta vadeli bir ticaret fikri olarak analist, yukarı kanalın kırılmış sınırının 193 dolar seviyesinde test edilmesinin ardından devam eden bir düşüş ve destek alanının 140 dolar seviyesinde bir test yapmasını bekliyor. Analiste göre RSI göstergesinin değerleri de devam eden düşüşü destekliyor.

ETH/USD 4-hour chart

Göstergede “Baş ve Omuzlar” modelinin oluştuğu varsayımı var, analiste göre bu durumda düşüş eğilimi devam etmek üzere. Analiste göre 4H grafikte, önde gelen altcoin azalan kanal içinde hareket ediyor. Aşağı doğru bir model olan “Bayrak” oluşuyor ve bu, Analiste göre düşüşün ilk hedefle birlikte 140 dolara gelebileceğini gösteriyor. Düşüşün doğrulanması analiste göre, “Bayrak” modelinin alt sınırının 150 dolar seviyesinin altına sabit fiyat teklifi ile dökülmesi olacak.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin