featured

Ünlü analistten çarpıcı açıklama: Altcoinler önümüzdeki haftalarda 2 kattan fazla yükselebilir, işte nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para analisti Michael van de Poppe, dün bir tweet atarak altcoin piyasa değerinin bir sonraki direnç seviyesinin üzerine çıkmasının an meselesi olduğunu söyledi. Analist yazısında toplamın önümüzdeki birkaç hafta içinde 150 milyar dolar civarındaki direnci kırabileceğini ve bunun da büyük olasılıkla 225 milyar dolarlık bir sonraki bariyeri hedeflemesiyle sonuçlanacağını öngördü.

altcoin

Teknik göstergeler altcoinler için neyi işaret ediyor?

Teknik açıdan bakıldığında, toplam altcoin piyasa değeri basın zamanında 9 günlük ve 20 günlük EMA çizgileri arasında işlem görüyordu. Ancak teknik göstergeler, toplamın önümüzdeki 24 saat içinde daha uzun EMA çizgisinin altına düşeceğini gösteriyordu.

Yatırımcılar ve tüccarlar, günlük RSI SMA çizgisinin altından geçmeye çalışan günlük RSI çizgisine göz kulak olmak isteyeceklerdir. Bu iki çizginin kesişmesi hâlinde, önemli bir düşüş bayrağı tetiklenecek ve toplam altcoin piyasa değerinin önümüzdeki 48 saat içinde düşeceği sinyalini verecek.

Bu düşüş bayrağı onaylanırsa toplam önümüzdeki birkaç gün içinde 95,181 milyar dolar civarında bir sonraki kilit destek seviyesine düşebilir. Ayrıca, satıcıların altcoin piyasasına baskı uygulamaya devam etmesi, toplamın 95,181 milyar dolarlık desteği kaybettiğini ve önümüzdeki hafta 87,365 milyar dolara kadar düştüğünü de görebilir.

Öte yandan, toplam altcoin piyasa değeri önümüzdeki 48 saat içinde 9 günlük EMA çizgisinin üzerinde bir günlük mum kapatabilirse 108,716 milyar dolarlık bir sonraki önemli direnç seviyesine doğru bir hamle yapabilir. Bu direnç seviyesinin üzerine çıkılması, 127,208 milyar dolara yükselmesi için bir yol açacaktır.

İlgili haberlerde, kripto piyasası izleme web sitesi CoinMarketCap’e göre toplam kripto piyasa değeri son 24 saat içinde yüzde 1,31 düştü. Sonuç olarak toplam değer basın saatine göre 1,16 trilyon dolar oldu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin