Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek
Düzeltmesini tamamlayan Bitcoin için bugün hangi seviyeler izlenecek

Ünlü analistten “bomba gibi” 2021 Bitcoin tahmini geldi! “Ne 100 bin ne de 200 bin…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti ve yorumcu Tone Vays, 2021 Bitcoin tahmini ile gündemde. Vays BTC fiyatının gelecek yıl 300.000 dolara ulaşma yolunda ilerlediğini söylüyor.

Tone Vays’in 2021 Bitcoin tahmini: “300.000 doları bile aşabilir.”

Vays, Willy Woo ile yakın zamanda yaptığı bir YouTube canlı yayınında, Bitcoin’in yakın gelecekte 100.000 dolara ulaşma fikrini “aşırı muhafazakar” olarak nitelendirdi. Popüler analist, BTC için fiyat beklentisini 2021’de 200.000 ila 300.000 dolar aralığına yükseltti ve fiyatın daha da yükselebileceğini söyledi.

Teknik görünüm olumlu

JP Morgan Chase’de eski bir Wall Street komisyoncusu ve yöneticisi olan Vays, 2013’ten beri Bitcoin ve kripto varlıkların güçlü bir destekçisi. Kendisi BTC’nin göreceli güç indeksi (RSI) dahil olmak üzere güçlü temeller üzerine yaptığı tahminler ile tanınıyor.

Vays şöyle konuştu:

Günlük grafik RSI aşırı alım bölgesinde geri döndü, bu da şimdilik boğa ticaretinize bağlı kalmanız gerektiği anlamına geliyor. MACD güzel bir bölgede ve size sadece boğa ticaretine bağlı kalmanızı söylüyor. Ne zaman değişeceğini bilmiyoruz.

Vays, 2021 Bitcoin tahmini için günlük grafiği de paylaşırken BTC’nin fiyatı yeni tarihsel zirvelere taşıyabilecek başka bir “sıçrama” için hazırlandığını söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin