İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri
İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri

Ünlü analistten Bitcoin için düşüş çağrısı geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ve büyük kripto para birimi fiyatları, Çarşamba günü yükselişe geçti ve son çöküşlerinin ardından toparlandılar. Ancak analist Alex Kuptsikevich’e göre Bitcoin henüz dibi görmedi ve düşmeye devam edebilir.

Alex Kuptsikevich: “Bitcoin bu seviyelerden daha fazla düşecek.”

Bitcoin piyasa değeriyle tüm kripto paraların %52’sini oluşturduğu için dünyanın en büyük dijital para birimi konumunda. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında ufak kayıplarla 3.859 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 67,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. FX Pro analisti Alex Kuptsikevich, Bitcoin fiyatı konusunda şu yorumu yaptı:

Bitcoin için 4.200 dolara doğru hızlı büyüme, 400 dolarlık aktif kâr alımını başlattı. Bu nedenle, kripto iyimserleri dibe ulaştığımıza inanıyor. Ancak biz hala yeni spekülasyonlarla karşı karşıyayız. Kripto meraklılarına ne kadar garip gelse de kripto pazarında olabilecek en iyi şey, tüm katılımcıların fiyat sıçramalarından ziyade teknolojilerin geliştirilmesi ve uygulanmasına odaklanabileceği ılımlı bir dinamiktir.

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin basın sırasında piyasa değeriyle 8,7 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. Bitcoin (BTC) ticaretine şimdilik yüzde 14,5 oranıyla BitMEX hakim durumunda.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin