Çarpıcı iddia: Popüler altcoin’in işlemleri botlar tarafından yapılıyor!
Çarpıcı iddia: Popüler altcoin’in işlemleri botlar tarafından yapılıyor!

EOS’a genel bakış: Hack saldırısına uğrayan EOS neden büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS son 24 saatte yaklaşık %4 artışla 3.63 dolar seviyesinden işlem görüyor. Piyasa değeri bakımından dördüncü en büyük kripto para birimi olan EOS, diğer paraların konsolidasyon durumuna rağmen hızla değer kazanıyor.

EOS hacklendi

EOS gibi önde gelen bir kripto paranın değer kazanması oldukça normal ancak alışılmadık bir tepki ile karşı karşıyayız. EOS Blok Üreticisi hatası nedeniyle 2M EOS tokeni Ekim 2018’de hacklendi. Hacklenen kripto paraların piyasa değeri yaklaşık 7.7 milyon dolar değerinde. Çalınan fonlar, güvenlik ekiplerinin şüpheli hareketler izlemesi sonucu aklanmadan önce Huobi borsasında tespit edildi. Kara listeye alınan fonlar nihayet kurtarılabildi. Hackerin fonları kaybetmesi ve EOS’un tokenleri geri kazanması belki de piyasa tarafından olumlu karşılandı ve değer kazanmaya başladı.

EOS analizi

EOS/USD, gün içi 3,71 dolara kadar yükseldi; ancak, toparlanma SMA100, SMA200 (1 saat) ve SMA50 (4 saat) tarafından bu seviyenin etrafında oluşmuş gibi görünmekte. Sürdürülebilir yüksek bir hareket, DMA200 tarafından da korunan 4.00 dolarlık psikolojik oluşturulan net engelin önünü açacaktır. Büyük olasılıkla, bu bölge şimdilik boğaları tutacak.

Olumsuz tarafı, kritik destek 3,0 dolar, ardından DMA100 ve DMA50 kümesi 2,80 dolar olarak görülüyor. Ancak, 3.50 ABD Doları (SMA50, 1 saat) ve 3.40 ABD Doları (SMA100, 4 saat) seviyelerinin temizlenmesi gerek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin